Aktualno

STUDENTSKI DOM DOBIO UPORABNU DOZVOLU Krajem rujna očekuje se useljenje prvih studenata

‘Predan i odgovoran rad vode do cilja’. Izdana UPORABNA DOZVOLA za Studentski dom Dubrovnik! Nakon malo više od 2 godine od početka izgradnje Studentskog doma, uz dvije pauze uzrokovane pandemijom, danas smo dobili uporabnu dozvolu. U tijeku je završno opremanje doma te se od 21. rujna očekuje useljenje prvih studenta. Hvala svima koji su sudjelovali u ovoj fazi projekta – napisao je na svom Facebook profilu ravnatelj dubrovačkog Studentskog centra.

Podsjetimo, krajem kolovoza započeo je tehnički pregled Studentskog doma, potvrdio je to za DuList tada Potrebica.

– Vjerujemo da ćemo do kraja idućeg tjedna, kada će tehnički pregled završiti, dobiti pozitivno mišljenje kada se otklone uobičajeni nedostatci prilikom tehničkog pregleda – rekao je onda.

Studentski centar proveo je prvi natječaj za smještaj u Studentskom domu koji je zaključen 3. kolovoza. Na natječaj se prijavilo 187 studenata, a taj broj prijavljenih studenata uključuje i studente na međunarodnoj razmjeni, a kojih je 50-ak.

Pročitajte još

Lučka kapetanija Dubrovnik zbog 17 prekršaja na moru naplatila 48 tisuća kuna kazni

Dulist

PROMETNI ČEP NA SKRETANJU ZA BOSANKU Vratili se turisti, vratile se i gužve

Dulist

Vakula otkriva što nas čeka u ostatku ljeta, ali i tijekom jeseni

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija