Aktualno

Studentska ‘PEP konferencija’ ovog petka na Kampusu

Studentska 'PEP konferencija' ovog petka na Kampusu

Studentska ‘PEP konferencija’ iz područja odnosa s javnostima održat će se u petak, 26. svibnja, od 10 sati u središnjoj zgradi Sveučilišnog kampusa (Branitelja Dubrovnika 41, Stanica 50 – suteren). Jednodnevna konferencija okupit će stručnjake iz PR struke i studente, a sve s ciljem networkinga, usvajanja novih znanja i vještina te proširivanja vidika.

Predavači su predstavnici PR agencija iz Hrvatske, i to Krešimir Macan iz Manjgure, Kiti Iveta iz PRiredba studija, Luka Šipić iz Vrh komunikacija, Marija Pajić Bačić iz Maripa Media, Anđela Matić iz Event Laba, Ana Antunović iz Projektana te Romana Malohodžić iz Odsjeka za protokol Grada Dubrovnika. Slične konferencije na temu PR-a održavale su se u Zagrebu i Splitu, a studenti iz Dubrovnika htjeli su takav koncept dovesti na krajnji jug i približiti PR struku svim zainteresiranima.

Organizatori programa studenti su diplomskog studija Odnosa s javnostima na Odjelu za komunikologiju, a na pokretanje ovakvog događanja odlučili su se motivirani željom za dodatnom praksom tijekom studija i zaposlenjem u struci. Ideju su ostvarili kroz Natječaj za studentske projekte Studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku.

– Htjeli smo napraviti takoreći odskočnu dasku za prijelaz iz studentskog života u stvarni, poslovni svijet. PEP konferencija namijenjena je prvenstveno onima koji se nalaze na PRagu tržišta rada i koji se pitaju ‘Što i kako sada?’. I sami se nalazimo u sličnoj situaciji stoga smo htjeli dati uvid u PR iz prve ruke; pružiti priliku pobližeg upoznavanja struke, stvaranja kontakata i novih PRilika te PRužiti ruku svima koji osjećaju da su na PRijelazu iz studentskog u poslovni svijet – poručili su organizatori PEP konferencije.

Dodatne informacije dostupne su na službenim profilima društvenih mreža PEP tima, a za sudjelovanje na konferenciji potrebno se prijaviti na poveznici.

Studentska 'PEP konferencija' ovog petka na KampusuFoto: Sveučilište u Dubrovniku 

Pročitajte još

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist