Zanimljivosti

Studenti pomažu malim anđelima

unidu maslina 3

Prva humanitarna akcija „Za osmijeh i ljepše djetinjstvo malih anđela iz Dječjeg doma Maslina" uspješno je završena posjetom i predajom darova štičenicima.

Akcija, organizirana pod geslom „Studenti pomažu“ povodom Međunarodnog dana djeteta, trajala je mjesec dana, od 25. listopada do 25. studenoga 2011. godine.
 
Studenti i djelatnici Sveučilišta darove su odnijeli u Dječji dom Maslina u utorak, 29. listopada 2011. Uz pjesmu Sveučilišne klape Kaše svako dijete je oduševljeno primilo svoj poklon paket. Ravnateljica Doma Iliana Stojanović zahvalila se Sveučilištu na vrijednoj akciji.
 
U akciji, kojoj su se odazvali studenti svih odjela i većina zaposlenika, prikupljene su lutke, društvene i edukativne igre, lego kocke, lopte, slikovnice, bojanke, higijenske potrepštine, četke i gumice za kosu, odjeća, kišobrani, čarape…
 
Također, prikupljen je i novčani prilog za ormariće za cipele, dječju posteljinu i nagradni džeparac u iznosu od 4.080 kn.
 
Ovo je tek prva u nizu akcija koje Sveučilište planira organizirati u suradnji sa Dječjim domom Maslina, poručuju sa Sveučilišta u Dubrovniku te zahvaljuju svima koji su sudjelovali u akciji.

Pročitajte još

JOŠ JEDAN NATJEČAJ WMO Sjećate li se pobjedničke fotografije Dubrovčanina iz 2016?

Dulist

ZA NESTRPLJIVE VRTLARE Donosimo vam vrste cvijeća koje najbrže rastu!

Dulist

Prugasti dupin uočen na Pelješcu

Dulist