Aktualno

STRAŠNI PRIZOR Mačke stradale od ugriza pasa, među njima i omiljeni Dule

STRAŠNI PRIZOR Mačke stradale od ugriza pasa, među njima i omiljeni Dule

Napustio nas je mačak iz Grada, naš Dule, nažalost na tragičan, štoviše stravičan način. Tijelo nesretnog mačka, kao i još jedne stradale mačke, građani su pronašli na Gundulićevoj poljani u jutarnjim satima utorka. Prizor koji ih je rastužio objavili su na grupi Društva za zaštitu životinja Dubrovnik. Iako je na prvu postojalo mišljenje kako su mačke otrovane, vrlo brzo se ustanovilo kako su njihove rane nastale od ugriza, i to dvaju pasa koja su se u jutarnjim satima šetali bez povodca. Ova dva mačka očito nisu bili jedine žrtve pasa.

-Da, 2 psa! Jutros je bio masakr u 5 ura u gradu! U ulici Iza Roka, mami na oči su zaklali mačku! Zakasnila je. Nije joj bilo spasa… A pobjegli su čim je došla – bio je jedan od komentara ispod objave.

Predsjednica Društva za zaštitu životinja Anica Sambrailo istaknula je kako će poslati prijavu policiji i zatražiti pregled kamera.

-Tijela nesretnih mačaka ćemo odnijeti u veterinara da imamo dokaz o uzroku smrti – naglasila je. Ukoliko netko ima saznanja o skrbnicima narančastog i kafenog koje puštaju da bez povodca šetaju po Gradu, zamolila je Sambrailo da se javi na mobitel 0918815711.
Foto: Društvo za zaštitu zivotinja, Dubrovnik

 

Pročitajte još

[FOTO/VIDEO] KAKAV UŽAS NA LAPADSKOJ OBALI Marina Frapa poplutala u fekalijama

Dulist

Brzobrodska linija Split-Dubrovnik ponovno plovi od petka

Dulist

UPOZORENJE POREZNE UPRAVE Šire se lažne poruke o povratu poreza

Dulist