Politika

STRANKA ISPRED GRADA Vlahušić pozvao Dubrovčane – glasajte za Splićanina!

STRANKA ISPRED GRADA Vlahušić pozvao Dubrovčane - glasajte za Splićanina!

U tisuće poštanskih sandučića građana Dubrovnika proteklih dana stigao je letak kojeg potpisuje naš gradonačelnik Andro Vlahušić, a u kojem svojim sugrađanima preporuča za koga glasovati na ovim izborima.

Premda je najjužnija hrvatska županija na listi Narodne koalicije zastupljena s četiri imena, naš gradonačelnik nije se odlučio ni za jedno od njih, već za jednog svog stranačkog kolegu Splićanina. Tako je svojim sugrađanima u letku precizno ‘spjegao’ kako ‘Spliću’ dati preferencijalni glas, jer bi se njegovim izborom omogućilo ‘da se Hrvatska i Dubrovnik nastave nesmetano razvijati’.

Gradonačelnik kao da već provodi ideju o Splitu kao centru buduće regije pa zato ‘gura’ čovjeka iz tog grada, a ne nekog s juga Hrvatske. Zapravo tako nešto ni ne čudi s obzirom da smo već odavno izgubili Carinu, Sud, HZZO, Mirovinsko, a sve je izglednije i Policijsku upravu.

S druge strane, Vlahušić očito u jedinoj predstavnici Dubrovnika na listi Olgi Muratti (HSU) ne vidi pravog predstavnika dubrovačkih interesa premda su već dugo u koaliciji na svim razinama. To se valjda dogodi kad vam je stranačka dobrobit ispred dobrobiti grada kojem ste na čelu.

Pročitajte još

Maro Kristić javno postavio niz pitanja o turizmu i Turističkoj zajednici grada Dubrovnika

Dulist

UHIĆEN BIVŠI POMOĆNIK NINE OBULJEN Davor Trupković prihvatio mito od 39 tisuća eura i Apple Watch

Dulist

Andro Vlahušić: Kako smo izgubili Grad?

Dulist