AktualnoUrednički izbor

ŠTRAJK U PONEDJELJAK Škole objavljuju obavijesti, evo što trebate znati

ŠTRAJK U PONEDJELJAK Škole objavljuju obavijesti, evo što trebate znati

Prema najavi sindikalnog povjerenika, u ponedjeljak 21. listopada 2019., najavljen je štrajk nastavnika u osnovnim i srednjim školama.

Iz OŠ Marina Getaldića na svojim su društvenim mrežama istaknuli kako će se ‘za učenike koji dođu taj dan u školu organizirati neki od oblika odgojno-obrazovnog rada’.

-Učenici koji ne dođu u školu neće dobiti neopravdane sate. Sve obavijesti i eventualne izmjene pratite na Web i FB stranici naše škole – napisala je u objavi ravnateljica škole Silvana Bjelovučić i dodala da se svi upiti šalju na e-mail ured@os-mgetaldica-du.skole.hr.

Ni u OŠ Lapad zbog štrajka neće biti redovne nastave.

-Osnovna škola Lapad će u ponedjeljak raditi te roditelji i skrbnici, koji imaju potrebu, mogu svoju djecu ostaviti u školi na čuvanju. Molimo sve roditelje i učenike naše škole za razumijevanje te vas pozivamo da pratite web stranice naše škole na kojima ćemo vas redovno izvještavati o daljnjim aktivnostima. Kontakt osoba zadužena za pružanje informacija vezanih za održavanje u školi je tajnica Hamide Sufaj – naglasili su iz lapadske škole i dodali podatke za kontakt, a to je broj telefona: 020/ 356-100 i e-mail: tajnistvo@os-lapad-du.skole.hr.

Na web stranici OŠ Ivana Gundulića također stoji jednaka obavijest za učenike i roditelje o najavljenom štrajku zbog čega u ovoj školi neće biti nastave.

-Osnovna škola Ivana Gundulića će u ponedjeljak raditi, te roditelji i skrbnici, koji imaju potrebu, mogu svoju djecu ostaviti u školi na čuvanju. Molimo sve roditelje i učenike naše škole za razumijevanje te vas pozivamo da pratite web stranice naše škole na kojima ćemo vas redovno izvještavati o daljnjim aktivnostima – istaknuto je. Kontakt osoba zadužena za pružanje informacija vezanih za održavanje u školi je ravnateljica Vedrana Elez. Njen mobitel je 098 344034, a e-mail: vedrana.elez@skole.hr.

Štrajk djelatnika nastavlja se i u OŠ Mokošica, stoga neće biti moguće održavanje redovne nastave i produženog boravka.

-Za sve informacije možete se obratiti na ured@os-mokosica.skole.hr, kontakt osoba Marija Marković – napisali su.

Iz OŠ Antuna Masle istaknuli su kako će u jutarnjim satima ponedjeljka na temelju evidencije radnog vremena znati koji su učitelji u štrajku, a koji rade.

-Učenici koji dođu u školu bit će zbrinuti sukladno organizacijskim mogućnostima. Produženi boravak za učenike organiziran je neovisno o štrajku. Učenici koji ne dođu u školu neće dobiti neopravdane sate. Za daljnje informacije kontakt osoba je pedagoginja škole gđa.Dražana Marić – napisali su na službenoj web stranici. Podaci za kontakt su: 020 891 440 i e-mail skola@os-amasle-orasac.skole.hr.

Ni u OŠ Marina Držića neće biti redovne nastave zbog najavljenoga štrajka zaposlenika.

-Svi učenici koji dođu u školu bit će primjereno zbrinuti. Molimo roditelje i učenike na razumijevanje i da prate mrežnu stranicu škole radi daljnjih obavijesti.  Za sve dodatne informacije možete se obratiti ravnateljici Zrinki Capor na e-mail os-marina-drzica@du.t-com.hr – naglasili su.

Roditelji i učenici se mole za razumijevanje te da prate web stranice i društvene mreže škola na kojoj će se redovito izvještavati o daljnjim aktivnostima.

Pročitajte još

KAKAV JE BOOKING? Dobro je! Predsezona bolja od prošle

Andrea Falkoni Račić

MINUTE KOJE ŽIVOT ZNAČE Znate li što je ‘zlatni sat’?

Dulist

Franković osudio nasilje člana mladeži HDZ-a i najavio stegovni postupak

Dulist