DuList IN

STOŽER SILENTEU OTKAZAO KONCERT U PULI ‘Istro naša sanjiva, nismo imali sreće ovaj put, ali još uvijek vas volimo’

STOŽER SILENTEU OTKAZAO KONCERT U PULI 'Istro naša sanjiva, nismo imali sreće ovaj put, ali još uvijek vas volimo'

Dobro ste čuli, koncert u Puli nam je otkazan. Uz sve napore nas i organizatora, lokalni stožer civilne zaštite nije dao suglasnost. Žao nam je, veselili smo se, ostao je gorak okus i osjećaj da smo vas malo iznevjerili – objavio je na svome Facebooku dubrovački bend Silente nakon što im je istarski koncert otkazan. Nikada, istaknuli su, nisu ‘radili dramu oko toga’, ali ovo su ljeto svirali 20-ak koncerata i uložili su veliki trud da svi koncerti budu slobodni za sve.

-Tako je i bilo. To je značilo da smo smjeli prodavati manje karata i da smo imali velike komplikacije pri organizaciji. Svejedno, lijepo je bilo, ali ovaj put u Istri nismo dobili dozvolu za takav koncert. Bez mudrovanja o tome jer ionako se ne kužimo u ništa osim u vlastitu muziku, a jedina suradnja na svijetu koja nam je bitna je ona na relaciji bend – fanovi. Uglavnom, da stvar bude gora, ovaj koncert nije odgođen – otkazan je potpuno. Nema drugog datuma. Ako dozvolu nemamo sad, vjerojatno je nećemo imati ni malo kasnije. Tako da, Istro naša sanjiva, nismo imali sreće ovaj put, ali još uvijek vas volimo. Sredit ćemo nešto, kad – tad. Povrat novca od ulaznica dobijete odmah tamo gdje ste ih i kupili, a za online kupnju samo pošaljete mail na info@eventim.hr – javili su iz Silentea.

Ipak, dobra je vijest da je njihov koncert u Čakovcu u subotu u Lepi Dečki Brewery normalno na repertoaru. Ulaznice su online na Eventim.hr, a potvrde i testovi nisu potrebni.

-U nedjelju se vidimo u Karlovcu na Dani piva Karlovac. Vole vas i pozdravljaju Doris i njena banda! – poručili su iz Silentea.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist