Sport

STOLNI TENIS Uvjerljivi Geoplan u vodstvu

STOLNI TENIS Uvjerljivi Geoplan u vodstvu

Odigrano je 19. kolo 37. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu, pri čemu su u 1. ligi sve četiri utakmice završile očekivanim pobjedama favorita.

Marinkolor je svladao Eurokarbon sa 6:4, s tim da je Marinkolor igrao s dva igrača. OŠ Cavtat-Konavljanin pobjedio je ekipu Lea travel s 9:1, a pobjedničkoj ekipi maksimalan broj pojedinačnih pobjeda kao i pobjedu u paru donijeli su Vedran Đurđević i Jurica Prpić.

Geoplan  je razbio Geoplan XYZ s 10:0. Poražena ekipa osvojila je samo set.

Lapadkolor je svladao Šampinjone sa 7:2. Obje ekipe su igrale sa po dva igrača, pri čemu su u pobjedničkoj ekipi maksimalan broj pojedinačnih pobjeda kao i pobjedu u paru donijeli Pavle Radonić i Milo Stražičić.

Nakon 19. kola u 1. ligi vodi Geoplan s 52 boda, ispred Marinkolora s istim brojem bodova ali lošijim skorom, dok je na 3. mjestu OŠ Cavtat-Konavljanin s 47 bodova. U pojedinačnoj konkurenciji vodi Filip Mikulić (Marinkolor) s 53 pobjede i 163 dobivenih setova.

U 2. ligi sve tri utakmice završile su očekivano pobjedama favorita. Dubrovnik se lako obračunao s Lukom Sorkočevićem (10:0), pri čemu su poraženi osvojili tek 2 seta.

Srđ je razbio Libertas s 10:0, a pobjednička ekipa prepustila je samo pet setova poraženima. Halo 92 je bio uvjerljiv protiv ekipe Agram life (10:0), pri čemu je poraženoj ekipi prepustio samo 2 seta.

Nakon 19. kola u 2. ligi vodi Dubrovnik s 53 boda, ispred Halo 92 s istim brojem bodova ali s nešto lošijim skorom, dok je treći Srđ s 40 bodova. Najbolji pojedinačni rezultat ostvario je Mario Obrovac s 57 pobjeda i fantastičnim skorom od 171 dobivena i  svega 3 izgubljena seta.

Pročitajte još

Marija Nikoleta Đivanović i Ante Kolunđija prvi na utrci Wings for Life

Dulist

Plivački klub Jug osvojio 13 medalja, od toga osam zlatnih!

Dulist

KUP GRADA SARAJEVA Natjecatelji JK Dubrovnik donijeli doma četiri medalje

Dulist.hr