Sport

BADMINTON Tri medalje Čerjan i bronca Zlošila

BADMINTON Tri medalje Čerjan i bronca Zlošila

U subotu 28. ožujka u Čakovcu je odigrano Prvenstvo Hrvatske za kadete. Prvo ime BK Auediuma bila je Mia Čerjan koja je osvojila 3 medalje (dva srebra i jednu broncu).

U pojedinačnom dijelu natjecanja izgubila je u finalu rezultatom 24-22, 21-18 ispustivši u prvome gemu par gem lopti. Nakon napetoga finala morala je stisnuti ruku protivnici Ingi Sadaić, inače trostrukoj prvakinji Hrvatske. U ženskim parovima Mia je sa suigračicom Anteom Rendulić (BK Medvedgrad Zagreb) stigla do finala gdje su poražene 2-0 od zagrebačkog para Sadaić-Brkić.

U mješovitim parovima Mia je igrala sa Lukom Banom (BK Medvedgrad Zagreb) s kojim je osvojila brončanu medalju.
– Treba spomenuti da je u ovoj konkurenciji Mia bila najbliže prvom mjestu, jer su u polufinalu ispustili 3 ili 4 meč lopte protiv kasnijih pobjednika turnira. Dojam je na kraju da je Mia zaslužila barem jedno zlato, ali ovoga puta sreća je nije pomazila – ističu iz BK Aediuma.

Lukša Zlošilo odigrao je odličan turnir te na kraju osvojio treće mjesto u muškim parovima sa svojim stalnim suigračem iz Čakovca, Lukom Grubićem. Lukša i Luka opravdali su ulogu nositelja, te su stigli do polufinala gdje su poraženi od kasnijih pobjednika. U pojedinačnom dijelu natjecanja Lukša je bio na korak do medalje, izgubio je tijesno u četvrtfinalu.

U Čakovcu su još nastupile dvije naše igračice, Barbara Janičić i Nikolina Kabiček.

Pročitajte još

TURNIR TENIS KLUBA DUBROVNIK Deranja, Smokvina i Vušić najuspješnije!

Dulist

SJAJNA POBJEDA RK ARDIAEI ‘Oproštaj od Mljekare na najljepši način’

Dulist

MEĐUNARODNI MITING Deset medalja za Atletski klub Dubrovnik!

Dulist