Sport

STOLNI TENIS Očekivane pobjede favorita

Stolni tenis

Završilo je 12. kolo Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu, pri čemu su u 1-A lizi sve tri utakmice završile očekivano i pobjedama favorita.

Ekipe Marinkolora i Kliševa uvjerljivo su sa 8:2 dobile povratnike u 1-A ligu, ekipu Umjetnika, kao i novake u 1-A lizi ekipu Dubrovnika.

Treća utakmica između drugoplasirane ekipe OŠ Cavtat-Konavljanin i trećeplasiranog Dr. Čolića trebala je biti derbi kola. Barem tako je i počelo jer je ekipa Dr. Čolić povela 2:1 na kraju prve trećine meča. Međutim, u drugoj trećini meča najbolji igrač susreta, Vedran Đurđević, povukao je svoje suigrače gdje je najmlađi igrač Matej Butigan dobio Marinka Matulovića iz ekipe Dr. Čolić i tada je smjer meča odlučen – 7:3 za Konavljane.

U 1-B lizi jedna utakmice je završila očekivano, visokom pobjedom domaćina Geoplana pri čemu je bivši 1-A ligaš ponovno istaknuo kandidaturu za povratak u viši rang. Druga utakmica između ekipa Halo 92 i Eurokarbona bila je na pragu velikog iznenađenja, jer je ekipa Halo 92 povela 5:2 i od preostala tri meča trebala samo jednu pobjedu.

Međutim, tada se probudila ekipa Eurokarbona i ipak iščupala sve tri pobjede i završni rezultat 5:5. Treća utakmica između ekipa Kapljice i Šampinjona imala je sličan dramatičan kraj, jer je ekipa Kapljice držala rezultat 3:3, ali je u zadnjoj trećini poklekla i pobjeda od 6:4 je zasluženo pripala ekipi Šampinjona.

Pročitajte još

MEĐUNARODNI MITING Deset medalja za Atletski klub Dubrovnik!

Dulist

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist