Županija

STOKINA MONODRAMA U ČILIPIMA Lasić: ‘Problem zlouporabe droga je konavoska svakodnevica’

Marin Ivanović – Stok uprizorio je u četvrtak navečer u Čilipima predstavu ‘Stara škola kreka – iz tame u svjetlo’. Predstavu je pogledao i načelnik Općine Božo Lasić, o čemu se osvrnuo na društvenim mrežama.

-Slegli su se dojmovi sa sinoćnje monodrame Marina Ivanovića, ranije poznatog pod pseudonimom ‘Stoka’, u kojoj on iznosi svoj put ulaska, boravka i izlaska iz pakla droge. Dom u Čilipima bio je prepun, toliko mladih ljudi i roditelja s djecom došlo je poslušati i vidjeti, osjetiti tu kalvariju kroz njegove riječi. Marin je dijelove svog trnovitog puta prepričao na šaljiv način, ali neću lagati, na trenutke je to bilo mučno za slušati. Kada prođete tu fasadu smijeha, treba se zapitati, kao što je i on sinoć, je li vam to ipak više tužno nego smiješno? – napisao je.

-Nažalost, problem zlouporabe droga je konavoska svakodnevica i nadam se da je sinoćnja monodrama odvratila makar jedno dijete/mladu osobu od tog puta ili utjecala pozitivno na nekog roditelja koji prolazi tu muku! Koliki je to danak i na obitelj i sve oko njega, znaju samo ti ljudi. Marin je svoj spas našao kroz Boga i želim mu da ostane na tom putu zbog sebe, svih njegovih bližnjih i svih nas. Njegovim riječima, ‘rijetki su privilegirani da to prežive’, ali je moguće. Stoga ustrajte! – rekao je Lasić.

Pročitajte još

SILVIO NARDELLI Prijepor oko trase brze ceste treba riješiti čim prije i započeti s projektiranjem

Andrea Falkoni Račić

Agro etno park Žabac dobitnik ‘Zlatne naranče’!

Dulist

Kreirajmo zajedno ‘Konavoski eko park’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija