Županija

STOKINA MONODRAMA U ČILIPIMA Lasić: ‘Problem zlouporabe droga je konavoska svakodnevica’

stoka

Marin Ivanović – Stok uprizorio je u četvrtak navečer u Čilipima predstavu ‘Stara škola kreka – iz tame u svjetlo’. Predstavu je pogledao i načelnik Općine Božo Lasić, o čemu se osvrnuo na društvenim mrežama.

-Slegli su se dojmovi sa sinoćnje monodrame Marina Ivanovića, ranije poznatog pod pseudonimom ‘Stoka’, u kojoj on iznosi svoj put ulaska, boravka i izlaska iz pakla droge. Dom u Čilipima bio je prepun, toliko mladih ljudi i roditelja s djecom došlo je poslušati i vidjeti, osjetiti tu kalvariju kroz njegove riječi. Marin je dijelove svog trnovitog puta prepričao na šaljiv način, ali neću lagati, na trenutke je to bilo mučno za slušati. Kada prođete tu fasadu smijeha, treba se zapitati, kao što je i on sinoć, je li vam to ipak više tužno nego smiješno? – napisao je.

-Nažalost, problem zlouporabe droga je konavoska svakodnevica i nadam se da je sinoćnja monodrama odvratila makar jedno dijete/mladu osobu od tog puta ili utjecala pozitivno na nekog roditelja koji prolazi tu muku! Koliki je to danak i na obitelj i sve oko njega, znaju samo ti ljudi. Marin je svoj spas našao kroz Boga i želim mu da ostane na tom putu zbog sebe, svih njegovih bližnjih i svih nas. Njegovim riječima, ‘rijetki su privilegirani da to prežive’, ali je moguće. Stoga ustrajte! – rekao je Lasić.

Pročitajte još

POVRATAK VELEBITU U čast braniteljima Grofovi su proveli dva dana na “njihovoj” planini

Dulist

Potpisani su ugovori za gradnju pretovarnih stanica Janjina i Lastovo

Dulist

DONACIJA VRIJEDNA GOTOVO 20 TISUĆA EURA Marija i Niko Primorac darivali Dom za starije Konavle

Dulist