Županija

‘DO SUSRETA NA NEKIM DRUGIM ZABAVAMA’ Emotivni oproštaj Konavljana od Jasmina Stavrosa

'DO SUSRETA NA NEKIM DRUGIM ZABAVAMA' Emotivni oproštaj Konavljana od Jasmina Stavrosa

Odlazak poznatog glazbenika Jasmina Stavrosa popraćen je emotivnim reakcijama koje su njegovi fanovi ostavili u komentarima Facebook grupe Zavazda Konavle, koju vodi naša poznata Konavoka Kate Bećir.

‘Legenda Konavoskih zabava! Počivao u miru Božjem!’, ‘Njegove zabave nikad neće bit zaboravljene, moji prvi izlasci, počivaj u miru’, ‘Hvala ti Jasmine na lijepim pjesmama i prelijepim zabavama koje si nam svima priređivao’, ‘Volio si Konavle i stalno si se vraćao. Nadam se da ćeš i gore neđe na nebeskim prostranstvima praviti prave zabave i sve nas pomalo dočekivati’, ‘Njegove zabave nikad neće bit zaboravljene, moji prvi izlasci, počivaj u miru’, ‘Najbolje zabave u domu u Radovčićima’ – samo su neki od mnoštva komentara kojima su Konavljani odali počast legendarnom i jedinstvenom glazbeniku.

Podsjetimo Jasmin Stavros, rođen kao Milo Vasić u Splitu 1954., preminuo je ove srijede, 3. svibnja u bolnici na Jordanovcu nakon teške borbe s rakom kostiju.

Potjecao je iz glazbene obitelji, bio je vrhunski bubnjar i pjevač, poznati kralj zabavne glazbe, koji je iza sebe ostavio mnogo hitova i prekrasnih zabava u Konavoskom mjestu Radovčići, po čemu će uvijek biti zapamćen u Konavlima. Zabavljao je mnoge generacije i njegove pjesme ostat će vječne.

– Zavazda će u Konavlima ostat zapamćen po divnim radovčićkim zabavama. Do susreta na nekim drugim zabavama – emotivno se oprostila Kate Bećir.

Pročitajte još

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist