Zanimljivosti

Što vas sve očekuje za predbožićni vikend?

Što vas sve očekuje za predbožićni vikend?

Nastavljaju se brojni programi u šatorima postavljenim na dvije gradske lokacije te nas očekuje zabavni predbožićni vikend s raznovrsnim zabavnim programima.

U Blagdanskom šatoru ispred Cele umjesto Dubrovačkih rock grupa sutra, 20. prosinca nastupit će grupa Teatar u 20.30 sati. Uz zvuke jazza u izvedbi Jazz Quartet Elastique uživajte uz probrane delicije u subotu, 21.prosinca u 20 sati. U nedjelju 22.12. u ovom istom šatoru program je za djecu te će u 10.30 nastupiti Dječji zbor Anđeli, Kazališna skupina Kolarin te  Gruške verižice (vrtić Gruž u suradnji sa FA Linđo).

U Božićnom šatoru na Pilama će sutra, 20. prosinca od 17 do 20 sati nastupiti tamburaški sastav KUD-a Kolo iz Slavonskog Broda. U subotu, 21. prosinca također u Božićnom šatoru na Brsaljama održava se cjelodnevni program koji kreće u 11 sati prezentacijom tradicijskog slavonskog običaja čijanja perja uz nastup KUD-a Kolo. Zatim od 17 do 20 sati će nastupati tamburaški sastav KUD-a Kolo. Program se nastavlja do 20.30 sati uz nastup KUD-a Žutopas Smokovljani – Visočani. Program se nastavlja i u nedjelju, 22. prosinca u 11 sati kada možete vidjeti prezentaciju slavonskog tradicijskog običaja u vrijeme Došašća – tzv.Betlemaši uz nastup KUD-a Kolo. Program u Božićnom šatoru na Pilama završava nastupom tamburaškog sastava KUD-a Kolo u nedjelju, 22. prosinca od 14 do 16 sati, no šator će biti otvoren do 20 sati što je i dobra prilika za sve koji nisu pronašli darove za svoje najbliže – od suhomesnatih proizvoda, slavonskih kolačića, otočnih sireva, do igračaka i raznih drugih rukotvorina.

Pročitajte još

PREKRASNA TRADICIJA Balanje u Konavlima

Dulist

PLAVO DOGAĐANJE Niz prezentacija o problemu otpada u moru, demonstriran i robotski sustav

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1922. U Pragu umro Vlaho Bukovac

Dulist