Aktualno

Što ti misliš da se ja bojim?

Sigurno nema Dubrovčanina koji je devedesetih bio punoljetan da ne zna za Cvijeta Antunovića.

Dragovoljac i heroj Domovinskog rata na dubrovačkom području, dugogodišnji vlasnik popularnog kafića Monte Carlo u Bourbonu. Danas poduzetnik s privatnom tvrtkom Kosijer, jedno je vrijeme zarađivao i kao vozač kamiona u Iraku. Živi kao podstanar, otac je Nikole, malog stvorenja, za kojeg će reći da je lijep kao i on sam kad je bio mali.

Do Cvijeta Antunovića svakako drže njegovi suborci, braća po oružju, a ovih je dana sa Srđa poslao otvorenu poruku – razračunat će se sa svim lažnim braniteljima i lažnim ratnim invalidima. Za početak je, najavio, podizanje kaznenih prijava protiv tada odgovornih osoba koji su izdavali lažne braniteljske statuse.

Vido Bogdanović nije riješio statuse kad je bio gradonačelnik, kojega smo mi digli na izborima. E njemu ću se najviše nasmijati. I protiv Edvarda Čengije, i protiv Vida Bogdanovića i protiv Tea Andrića ću dignuti prijave.

Opširnije pročitajte u tiskanom izdanju DuLista.

 

Pročitajte još

[FOTO] Završna izložba maturanata Umjetničke škole Luke Sorkočevića

Dulist

[FOTO] SVEČANA PROMOCIJA Uručene diplome prvostupnicima i magistrima Sveučilišta u Dubrovniku

Dulist

OD PONEDJELJKA Policija prelazi na ljetno radno vrijeme

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija