Aktualno

Što su u božićnim čestitkama poručili Plenković, Dobroslavić i Franković?

Što su u božićnim čestitkama poručili Plenković, Dobroslavić i Franković?

Čelni ljudi državne, županijske i gradske vlasti Andrej Plenković, Nikola Dobroslavić i Mato Franković uputili su božićnu čestitku građanima.

-Iščekujući kršćanski blagdan mira i zajedništva promišljamo što smo u odlazećoj godini učinili ili propustili učiniti za sve potrebite. Ohrabreni novom snagom i božićnim duhom skromnosti, nesebičnosti i solidarnosti, odgovorno ćemo i nesebično služiti čovjeku i njegovu dobru.
Hrvaticama i Hrvatima u domovini i inozemstvu, svim hrvatskim građanima, želim da ih božićno vrijeme obiteljskog okupljanja ispuni optimizmom, ljubavlju i povjerenjem.
U ime Vlade Republike Hrvatske i osobno želim vam čestit i blagoslovljen Božić! – poručio je premijer Vlade RH Andrej Plenković u božićnoj čestitci hrvatskim građankama i građanima u domovini i inozemstvu.

-Božić je vrijeme ljubavi, mira, dostojanstva, poniznosti i darivanja. Iako se lako izgubiti u njegovu materijalnom aspektu, veseli me vidjeti svake godine iznova, da naši građani znaju prepoznati istinsko značenje tog najljepšeg kršćanskog blagdana.
Želim vam ispunjena srca i da se i ove godine za blagdane prisjetite ne samo vaših bližnjih nego i onih najpotrebitijih, a posebice naših starijih.
U ime Dubrovačko-neretvanske županije i svoje osobno želim vam svima sretan Božić i uspješnu novu 2018. godinu. Želim vam ispunjenje ciljeva kako na privatnom tako i poslovnom planu, no prvenstveno zdravlja i veselja – poručio je dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić.

-Pred nama su božićni i novogodišnji blagdani koji nas ispunjavaju nadom, vjerom i optimizmom, ali i podsjećaju na važnu ulogu obitelji, prijatelja i zajedništva.
Božićni blagdani nas podsjećaju i da u slavlju radosne vijesti i iščekivanja budemo skromni te da sebe i svoje bližnje potaknemo da budemo bolji jedni prema drugima.
Zajedništvo, tolerancija i međusobno poštovanje neka budu put stvaranja zajednice koja će vratiti mjeru i sklad u naš Grad.
Uz obilje zdravlja, radosti i sreće od srca vam čestitam nadolazeće božićne i novogodišnje blagdane! – poručio je dubrovački gradonačelnik Mato Franković.

Pročitajte još

PERICA MARTINOVIĆ Volim Zagreb, ali pravo doma je ‘ođe’, u Gradu!

Ivana Mijić Vulinović

LJETNIKOVCI NA PRODAJU Od ruševine ispod Bourbona do tvornice paste na Ombli

Andrea Falkoni Račić

[FOTO] Stradun krcat, a gužve se tek očekuju

Dulist