Zanimljivosti

Što donje rublje otkriva o vama?

Za čak 45 posto žena, pokazala su istraživanja, kupovanje rublja je izrazito važno, a žene u dvadesetim i tridesetim godinama života najviše vremena poklanjaju kupovini donjeg rublja.

To ne čudi jer se tada nalaze u vrhuncu svoje seksualnosti te na vrhuncu intelektualne moći.

Najmanje o svojem donjem rublju brinu žene iznad 60 godine života, njih svega tri posto, dok 11 posto žena između 50. i 60. godine života brine o kupovini donjeg rublja. Uz starije žene, najslabiji kupci donjeg rublja su tinejdžerke, što se djelom može pripisati njihovoj financijskoj ovisnosti o roditeljima, ali isto tako i tek otkrivanju seksualnosti, ženstvenosti, koju ne povezuju s donjim rubljem.
 
Koja boja donjeg rublja prevladava u vašem ormaru? Crna, bijela… ili?
Bez obzira na izbor, većina žena se odlučuje na jednu do dvije osnovne boje donjeg rublja, ponajprije zbog praktičnosti i navike. Ostale boje su „pričuvne“ boje koje su kupile za određenu prigodu, određenu odjeću ili pak zato jer je bila na sniženju.

Tako će crno donje rublje odabrati praktična ali odvažna, snažna i ambiciozna žena, žena koja ponekad može sakriti svoje osjećaje.
 
Bijelo rublje bira žena koja želi naglasiti svoju prirodnu ljepotu, žena koja je vrlo nježna u krevetu, ali željna učenja i novih izazova.

Za plavo donje rublje  opredijelit će se vrlo romantična žena, koja poznaje svoje emocije i spremna je na zaljubljivanje, žena koja može biti vrlo „razigrana“, ali i nježna u krevetu te se voli maziti nakon seksa.

Crvenu… Tu boju donjeg rublja bira strasna žena i puna energije, žena koja voli pomalo dramatizirati i biti zahtjevna, no to je dio onog zbog čega je privlačna
 

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Procvjetao mjenduo u Župi dubrovačkoj!

Dulist

SLAVNA PROŠLOST REPUBLIKE Na današnji dan Dubrovčani odlučili: Ukida se ropstvo!

Dulist

Na WhatsAppu odsad možete slati poruke samima sebi

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija