Sport

STIŽU SOLINJANI „Ne zanima nas ništa manje od tri boda“

Finale Kupa Hrvatske Square-Tommy, 2014.

Dubrovački Square večeras u sportskoj dvorani Gospino polje dočekuje Malonogometni klub Solin. Nakon junački osvojenog boda u Zagrebu (Uspinjača/2:2), Square će u svom domu dočekati momčad koju vodi legenda futsala Nikola Tomičić.

Solin je već u prvom kolu napravio malo iznenađenje, na svom terenu je svladao doprvaka Hrvatske – Novo Vrijeme iz Makarske 3:2! Uz obrise bivšeg igrača Hrvatske Nikole Tomičića koji od ove sezone vodi ‘narančaste iz Bilankuše’ te niz mladih igrača Solin se definitivno treba uvelike respektirati!

– Ovo mi je prvi put da igram u Gospinom polju, znam da su navijači veliki plus za Square bili prošle sezone, a nadam se da će tako nastaviti i ove sezone. Solin trebamo repsektirati, u prvom su kolu dobili Makarsku 3:2. Uvelike se nadam da ćemo upisati prvu pobjedu, a koja će zasigurno biti poklon vjernim navijačima. Imam malih problema s koljenom, no nadam se da će me doktori osposobiti za današnji susret! – rekao je Josip Jurić, strijelac jednog pogotka u remiju protiv Uspinjače (2:2).

Marinko Mavrović, trener Squarea vjeruje da će dvorana Gospino polje biti dupkom ispunjena, a što bi ujedno bio veliki – šesti igrač njegovoj momčadi.

– Stiže nam Solin, sastav kojem su svi predvidili ostanak, no igrači Nikole Tomičića, mog velikog prijatelja i bivšeg suigrača, su već u prvom kolu mnoge ‘ušutkali’. Dakle pobjeda protiv doprvaka Hrvatske 3:2 predstavlja Solin u velikom svjetlu. Imamo laganih problema sa sastavom, ne mogu računati na Antu Daničića i Tonija Bačića dok Josip Jurić ima problema s koljenom. Njegov je nastup pod znakom pitanja. Nema mjesta podcjenjivanju, možda smo papirnati favoriti no to moramo dokazati. Tražimo tri boda, na ništa manje od toga niti ne pomišljamo! Vjerujem da će nas navijači u velikoj mjeri podržati u prvoj utakmici ove sezone! – rekao je Marinko Mavrović, trener Squarea.

Utakmica drugog kola između Squarea i Solin počinje u 19 sati u SD Gospino polje.

Pročitajte još

Košarkaše Dubrovnika u Splitu nadjačali domaćini

Dulist

Ana Petković državna prvakinja u parovima na HEP Prvenstvu Hrvatske do 18 godina

Dulist

JUDO KLUB FORTITUDO 16 judoka položilo ispite za pripadajuće pojaseve

Dulist