Sport

HULK SHOW Square slavio, hat-trick Rangotova!

HULK SHOW Square slavio, hat-trick Rangotova!

Malonogometaši Squarea slavili su u petak navečer u Gospinom polju pred oko 700 gledatelja protiv MNK Solina s 4:1 (1:0) u 2. kolu 1. HMNL.

Cijela momčad Marinka Mavrovića odigrala je utakmicu na visokoj razini, i kondicijski i taktički, ali ipak treba istaknuti dva pojedinca – makedonskog asa Darka ‘Hulka’ Rangotova koji je Solinjanima zabio hat-trick te vratara Zorana Primića koji je zaustavio sve što se zaustaviti dalo. S druge strane sjajan je bio vratar Franko Bilić, koji je svojim bravurama uvelike poštedio svoju momčad težeg poraza u Dubrovniku.

– Odigrali smo odličnu utakmicu. Imali smo male padove. Sve u svemu bit će dobro u narednim utakmicama, idemo po tri boda – rekao je Rangotov na kraju utakmice te pohvalio učinak oba vratara, Primića i Bilića, koji je pak nakon meča u kojem je primio 4, a zaustavio ‘bezbroj’ udaraca, rekao:

– Znali smo što nas čeka u Dubrovniku. Prošle godine smo nastradali, a ove smo mislili da ćemo možda naći neku šansu jer je Square s novim trenerom potpuno promijenio koncept igre. Međutim, Square nošen publikom i fanatičnošću je uspio dobiti utakmicu potpuno zasluženo – rekao je sjajni vratar Solina Bilić. Najavio je nastavak natjecanja:

– Nama je ove godine cilj dobiti sve domaće utakmice. Nemamo rezultatski imperativ, osim ostanka u ligi, a u gostima ćemo skupo prodati svoju kožu pa što bude – dodao je Bilić.

MNK Square nakon dva odigrana kola ima četiri osvojena boda, a idući vikend slijedi im gostovanje u Vrgorcu.

 

1. HMNL, 2. Kolo
MNK Square – MNK Solin 4:1 (1:0)
SD Gospino polje; Gledatelja: 700; Suci: Andrej Topić i Antonio Peić (oba Split)
Strijelci: 1:0 Rangotov (19), 1:1 Pavičić (24), 2:1 Rangotov (26), 3:1 Jurić (34), 4:1 Rangotov (38)
MNK Square: Primić, Tikvica, Saulan, Bevanda, Jurić (1), Cvjetković, Rangotov (3), Vodopić, Đuraš, Hasanović, Turuk, Skurić, Šimunović; Trener: Mavrović
MNK Solin: Bilić, Caktaš, Tripković, Perajica, Juras, Pavičić (1), Đikić, Andrijašević, Barišić, Tomičić, Buzov, Taći, Žaja; Trener: Tomičić

Pročitajte još

Košarkaše Dubrovnika u Splitu nadjačali domaćini

Dulist

Ana Petković državna prvakinja u parovima na HEP Prvenstvu Hrvatske do 18 godina

Dulist

JUDO KLUB FORTITUDO 16 judoka položilo ispite za pripadajuće pojaseve

Dulist