DuList IN

STIŽE PROLJEĆE, VRIJEME JE ZA RAZMAZITI SE! Poklanjamo dva tretmana u ‘Mamma Mia’ studiju!

STIŽE PROLJEĆE, VRIJEME JE ZA RAZMAZITI SE! Poklanjamo dva tretmana u 'Mamma Mia' studiju!

Dolazak proljeća pravo je vrijeme za razmaziti se! Stoga smo, u suradnji s novootvorenim medicinsko-kozmetičkim studijem ‘Mamma Mia’ odlučili dvjema najbržim čitateljicama pokloniti tretman mehaničkog čišćenja lica Dr. Temt u trajanju od 60 minuta.

Sve što trebate učiniti je javiti se na naš mail nagradna@dulist.hr i ostaviti ime, prezime i kontakt! U naslov maila napišite: Želim tretman u Mamma Mia! i – budite najbrže, jer dva najbrža ‘prstića’ nagrađujemo.

Podsjetimo, novo atraktivno mjesto za njegu lica i tijela, medicinsko – kozmetički studio specijaliziran za tretmane čišćenja lica i medicinske njege stopala Mamma Mia, već je hit lokacija za sve naše sugrađanke i sugrađane. Nalazi se na adresi Bartola Kašića 21 u Mokošici – naći ćete ga lako, u stambenoj zgradi u prizemlju.

Vlasnica salona je medicinska kozmetičarka Mia Bonačić, specijalizirana za medicinske pedikure i tretmane lica mehaničkim i aparativnim čišćenjem. Uvijek vedra i nasmijana, Mia će vas dočekati u salonu sa širokim osmijehom i odličnom ponudom… Kako i ne bi, kada ima preko deset godina radnog iskustva u kozmetici kao edukator, mentor u dualnom obrazovanju i wellness terapeut!

Salon Mamma Mia nudi usluge medicinskih i kozmetičkih tretmana – u ponudi je medicinska i estetska pedikura, protetika nokta medicinskim gelom, špange za urasle nokte, depilacija tijela, medicinska masaža i limfna drenaža, mehaničko čišćenje, aparativni tretmani lica mikrodermoabrazijom, ultrazvukom, špatulom i strujom te edukacije kozmetičkih usluga.


Mamma Mia – Medicinsko – kozmetički studio specijaliziran za tretmane čišćenja lica i medicinske njege stopala

Bartola Kašića 21, Mokosica, Croatia

+385 92 292 0136 // mammamiamed@gmail.com

Facebook: Mamma Mia Studio

Ne čekajte, rezervirajte već sada svoj tretman!

STIŽE PROLJEĆE, VRIJEME JE ZA RAZMAZITI SE! Poklanjamo dva tretmana u 'Mamma Mia' studiju!

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist