DuList INDuList PROMOUrednički izbor

[FOTOGALERIJA] MAMMA MIA! Otvoren novi salon u Mokošici, razmazite se uz tretmane Mie Bonačić

[FOTOGALERIJA] MAMMA MIA! Otvoren novi salon u Mokošici, razmazite se uz tretmane Mie Bonačić

Dubrovkinje od ove subote imaju novo, atraktivno mjesto za njegu lica i tijela! Na adresi Bartola Kašića 21 u Mokošici otvorio se salon Mamma Mia, medicinsko – kozmetički studio specijaliziran za tretmane čišćenja lica i medicinske njege stopala. Naći ćete ga lako – nalazi se u stambenoj zgradi u prizemlju.

Vlasnica salona je medicinska kozmetičarka Mia Bonačić, specijalizirana za medicinske pedikure i tretmane lica mehaničkim i aparativnim čišćenjem. Uvijek vedra i nasmijana, Mia će vas dočekati u salonu sa širokim osmijehom i odličnom ponudom… Kako i ne bi, kada ima preko deset godina radnog iskustva u kozmetici kao edukator, mentor u dualnom obrazovanju i wellness terapeut!

Salon Mamma Mia nudi usluge medicinskih i kozmetičkih tretmana – u ponudi je medicinska i estetska pedikura, protetika nokta medicinskim gelom, špange za urasle nokte, depilacija tijela, medicinska masaža i limfna drenaža, mehaničko čišćenje, aparativni tretmani lica mikrodermoabrazijom, uktrazvukom, špatulom i strujom te edukacije kozmetičkih usluga.


Mamma Mia – Medicinsko – kozmetički studio specijaliziran za tretmane čišćenja lica i medicinske njege stopala

Bartola Kašića 21, Mokosica, Croatia

+385 92 292 0136 // mammamiamed@gmail.com

Facebook: Mamma Mia Studio

Pročitajte još

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Darko Tipurić: Hrvatska ne sluša ekonomiste i nema strategiju! Što nakon 2027. kad ostanemo bez bespovratnih sredstava iz EU?

Barbara Đurasović

[FOTO] SPOMEN IZLOŽBA Marita Kisić Kamić predstavila umjetnička djela od plastičnih boca

Dulist