DuList INUrednički izbor

STEP ‘N’ JAZZ Nisu uspjeli pobijediti, ali za nas su oni pravi supertalenti!

STEP 'N' JAZZ Nisu uspjeli pobijediti, ali za nas su oni pravi supertalenti!

Dubrovački steperi, Plesni studio Step ‘n’ jazz briljirao je u finalnoj emisiju Supertalenta. Svojim su nastupom još jednom pomeli pozornicu, a u svoju su finalnu točku ubacili i pjesmu jedne od članica žirija Maje Šuput ‘Amnezija’ zbog čega su je oduševili. Ipak, pobjedu u sedmom izdanju Supertalenta odnijela je plesna skupina ‘ Transform Crew’.

Dubrovački su steperi iz emisije u emisiju oduševljavali žiri i publiku, a cijeli je Dubrovnik navijao za njih dok su svojim nevjerojatnim talentom napredovali do samog finala.

Kako je za DuList uoči nastupa otkrila trenerica Step ‘n’ Jazz tima, Linda Valjalo, u finalnoj emisiji dubrovački su steperi izveli potpuno novu koreografiju. U finalu su nastupile 33 cure i jedan dečko.

-Mi smo naviknuti na taj brzi tempo, jedan plesni studio tako radi cijele godine jer uvijek ima neki sljedeći event. Osobno sam uzbuđena i jako mi je drago što djeca imaju priliku sudjelovati u jednom ovakvom show-u jer to puno znači za njihovu edukaciju. Imaju prilike nastupati na velikoj pozornici, učiti kako se snimaju emisije, raditi s kamerama i raditi live. Sve to je znači uistinu puno za njihovo obrazovanje- rekla je Valjalo za DuList ususret nastupu.

Iako nisu uspjeli pobijediti, oni su za nas pravi supertalenti. Veliku podršku iskazali su im mnogi sugrađani, ali i oni van grada koji su ih pratili na putu do finala. ‘Najbolji’, Svaka vam čast! Dok drugi misle da samo lupate cipelicama od pod, pokazali ste da ste sjajni! Lijepo vas je vidjeti na pozornici kako plešete! Bez obzira kakav rezultat postigli u emisiji, možete biti ponosni jedni na druge!’, Meni su bili savršeni…koreografija…, ‘Nisam fan plesnih grupa, ali ovo je bilo vrhunski. Koreografija scenski-glumačka top’, O’dlična koreografija! Večeras su puno bolji od Transform Crew. Bravo! Bravooo, ma kakav Lord of the dance, do koljena vam nisu – samo su neki od odličnih komentara podrške fenomenalnim dubrovačkim steperima.

Ukoliko ste ga propustili, nastup Step ‘n’ jazza u finalnoj emisiji Supertalenta možete pogledati ovdje.

Foto: Screenshot/Nova TV

Pročitajte još

[FOTO] Sjajni uspjesi dubrovačkih plesača na natjecanju u Splitu

Dulist

IVANA MAROVIĆ IZ TAJLANDA ‘Jela sam škorpione, a otrovala se piletinom’

Dulist

[FOTO] OBILAZAK CESTE ZA BOSANKU Franković najavio: Uskoro sastanak s konzervatorima oko lijevog skretača!

Dulist