Grad

STAR WARS/POSTAVLJENE MAPE KRETANJA! Evo kako i kuda kroz povijesnu jezgru

Na ulaze u povijesnu jezgru postavljene su mape s označenim rutama kretanja za vrijeme snimanja novoga nastavka popularnog Star Warsa.

Na mapi je naznačeno kako je privremena regulacija prometa u trajanju od 9. do 17. ožujka, pa je promet Stradunom onemogućen. Glavne rute kretanja su Ulica od Puča i Prijeko, a detaljniji opis dozvoljenih ruta koje su označene crvenom bojom pogledajte na mapi.

Kako javljaju iz Gradske uprave, u srijedu i četvrtak, 9. i 10. ožujka, bit će onemogućeno kretanje Stradunom od 18 do 4 sata.

S druge strane, iz Turističke zajednice grada Dubrovnika javljaju kako će se pripreme scenografije za snimanje odvijati 9. i 10. ožujka od 18 sati do ponoći, a pripreme snimanja i samo snimanje na dane 11., 12., 13., 14., 15., te 16. ožujka i to u vremenu od 4 do 16 sati pripreme, te snimanje od 16 do 4 sata sljedećeg dana.

U dane 12. i 13. ožujka gradske zidine će raditi: od 9 do 12 sati cijele zidine, od 12 do 15 sati samo južna strana (od Pila do kule sv. Luke), a  Tvrđava Lovrjenac radi normalno od 9 do 15 sati.

Pročitajte još

DPDS PROSLAVIO VRIJEDNU OBLJETNICU ‘Sve ono čemu se dive UNESCO i ICOMOS rezultat je sedam desetljeća rada’

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

PRIKLJUČI SE AKCIJI, UDOMI SA ŽARKOVICE Rok produljen za 45 dana, do sada zbrinuta 174 psa

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija