DuList IN

St. Pietro spektakularnim partyjem otvorio sezonu

blank

Restoran i lounge bar St. Pietro na otočiću Supetru otvorio je sezonu partyjem na kojem je nastupila kraljica house glazbe Barbara Tucker. Svjetska glazbena legenda publici je priredila nezaboravan provod i oduševila ih poznatim melodijama i energičnim nastupom. Proslava otvorenja ovog popularnog mediteranskog raja privukla je brojne posjetitelje koji su uživali u dobroj glazbi, finoj hrani, pomno biranim pićima i predivnom zalasku. Među okupljenima su bili Dora Predojević, Vlaho Arbulić, Tatjana Dragović, Elena Dizdar, Ivana Pirizović, Ljubomir Dorontić, Svetlana Bjelan i mnogi drugi.

Posjetitelji St. Pietra će cijelo ljeto moći uživati u ovoj nezaobilaznoj destinaciji za sve koji se nađu u hrvatskom jugu. Omiljeno odredište za cjelodnevno uživanje i odmaranje u udobnim cabanama, upijanje sunca, uživanje u hrani i signature koktelima, idealno je mjesto na kojem možete provesti cijeli dan. Sva su jela u St. Pietru spravljena od lokalnih svježih namirnica visoke kvalitete pa tako i od prvoklasne ribe, freškog ulova lokalnih ribara.

Svojom ponudom autentične domaće kuhinje prezentirane na svjetskoj razini, atmosferom koja spaja uzbuđenje divljine sa svim prednostima civilizacije, neponovljivim koktelima, odličnom glazbom i nevjerojatnim pogledom na koju god stranu se okrenuli, St. Pietro trenutno spada u sam vrh jadranske ponude. Ovoga ljeta svi mogu uživati u udobnim cabanama, mediteranskoj hrani, čarobnim zalascima sunca i atmosferi svjetskih klubova u ritmu dobre glazbe. Posjetitelji otočića koji stižu iz Dubrovnika i Cavtata imaju mogućnost organiziranog prijevoza brodovima u oba smjera, a uz brz i siguran transfer gosti mogu uživati u još bezbrižnijem i opuštenijem provodu.

Pročitajte još

Neven Ciganović na osvježenju kod dr. Ane Bekić: ‘Gorimo’

Dulist

Kristina završila u stres testu, Masterchef putovanje završilo za Marka

Dulist

Severina čestitala rođendan Terezi Kesoviji: Žena kojoj se divim i na čiji spomen imena ustanem

Dulist