Zanimljivosti

SRETAN ROĐENDAN VRIJEDNOJ GRUPI ‘Dubrovnik nekad’ slavi šesti rođendan!

SRETAN ROĐENDAN VRIJEDNOJ GRUPI 'Dubrovnik nekad' slavi šesti rođendan!

Na današnji dan, 12. siječnja 2012. godine osnovana je Facebook grupa bogate prošlosti i još bogatijeg sadržaja – Dubrovnik nekad.

Oni baš danas slave svojih šest godina rada, a kao svake godine, pohvalili su se (imaju i čime) redovnom statistikom rada grupe.

– Poštovani članovi grupe, želio bih Vas izvjestiti da smo kroz 78 albuma postavili ukupno 26 219 fotografija, slika, gravura,kartolina itd. U zadnjih mjesec dana (31 dan) smo postavili 293 slike što dava prosjek od 9,45 slika dnevno.Također imamo 84 video zapisa koji su dio grupe a postavili smo i nepoznati broj poveznica s raznih portala, povijesnica te nepoznati broj video / filmskih uradaka preko Youtubea koji su povezani sa radom naše grupe a posebno smo aktivni i osjetljivi na sve prisutnim i učestalim kulturocidima i ekocidima naše kulturne baštine i okoliša – zapisalo je jedan od administratora, gospar Ivo Batričević.

– U proteklih 6 godina tj.u 2192 dana smo u prosjeku dnevno postavljali po 12 slika što je zavidna brojka.Mjerenje ulazaka u grupu od strane fejsa za proteklih 28 dana je 25 500 ulazaka a to je u prosjeku 911 ulazaka dnevno.U tu brojku ulaze i članovi koji nisu aktivni u grupi ali ipak pregadavaju albume ili zid grupe. I dalje je preporuka da se slike pregledavaju po albumima do kojih jednostavno možete doći ako kliknete ispod ili sa strane profilne slike na FOTOGRAFIJE zatim kliknete na ALBUME te će Vam se otvoriti prva paleta od 9 albuma. Sa strane imate strelicu koja će Vam otvoriti još 9 albuma itd. do ukupno 78. Nove članove u grupi primamo isključivo na preporuku članova grupe koji često postavljaju slike, komentiraju ili lajkaju. Ugodan boravak u grupi žele Vam Ivo & Ljubo. Bravo cijeloj ekipi na zavidnim rezultatima – dodali su. A mi im čestitamo šesti rođendan!

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1567. Umro Marin Držić

Dulist

[VIDEO] MLADI IZUMITELJI Andro i Niko Stanoš od smeća napravili tenk na daljinsko upravljanje

Dulist

KONZUMACIJA MESA KOD HRVATA Puno ih voli pršut, kulen, teletinu i janjetinu, ali ne mogu ih priuštiti

Dulist