Županija

‘SRCE NAM JE KAO SRĐ’ Uručene nagrade županijskim laureatima’

Najsvečaniji dio obilježavanja Dana Dubrovačko-neretvanske županije i blagdana njenog zaštitnika sv. Leopolda Bogdana Mandića bila je dodjela nagrada ovogodišnjim laureatima.
Nagradu za životno djelo dobio je Janes Vlašić, koji je u u rodnoj Veloj Luci postao sinonim za klapsko pjevanje.
Nagrade za iznimna postignuća dobili su dr. Nada Marković, Asja Perčić, Hrvatska glazbeno scenska udruga ‘Petar Milat’ i Rukometni klub Metković – Mehanika. Nagrade za doprinos ugledu i promociji Dubrovačko-nerevanske županije u zemlji i svijetu u proteklom jednogodišnjem razdoblju dobili su Spaso Krajančić i Vatroslav Vugdelija.
U ime nagrađenih svima se obratio Janes Vlašić.
-Neka dragi Bog da da naši nasljednici proslave i 300. obljetnicu – poručio je na početku gospar Vlašić te istaknuo kako je ponosan što je s najljepšeg škoja na svijetu i najljepše županije.
-Srce mi je kao Srđ, a vjerujem i svim nagrađenima jer su to svojim radom zaslužili. Hvala svima koji su to prepoznali te nas nagradili – rekao je.
Više o ovogodišnjim laureatima možete pročitati ovdje.
Foto: Dubrovačka-neretvanska županija 

Pročitajte još

AGROTURIZAM KONAVLE Pješačka tura ove nedjelje na području Čilipa

Dulist

UKUPNO 23 NAGRADE Ovo su najbolji župski sportaši u 2022.!

Dulist

ŽUPANOV PRIJEM UZ DAN DRŽAVNOSTI ‘Nikada nećemo zaboraviti junaštvo naših branitelja’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija