Sport

Square slavio u Vrgorcu

Square slavio u Vrgorcu

Malonogometaši dubrovačkog Squarea zabilježili su novu pobjedu. U trećem kolu 2. HMNL Jug u Vrgorcu su bili bolji od MNK Tin Građevno Vrgorac rezultatom 8:6.

U potpuno otvorenoj, fair-play utakmici s dosta prilika, a i pogodaka, Dubrovčani su bili bolja momčad te na kraju zasluženo slavili. Utakmica nije dobro počela za Gospare. Domaćini su poveli u 7. minuti, međutim pogocima Duje Reza i Šimunovića Dubrovčani su ubrzo preuzeli stvari u svoje ruke.

Domaćini su prvi, ali i posljednji put na susretu izjednačili u 15. minuti za 2:2. Nakon toga zaredom tri pogotka gostiju Vodopića, D. Reza i Daničića (2:5). Square je tijekom cijelog susreta kontrolirao igru te odličnim akcijama  s lakoćom dolazio do novih pogodaka. Iako su nastupili bez kapetana momčadi Matea Saulana, Hasanovića koji ih je prošlu utakmicu doveo do pobjede i bez Čustovića, u momčadi je zaigrao i Ivica Gvozden koji se odlično nadopunio uz braću Rezo, Antu Daničića i Sandra Salacana.

Do kraja susreta Dubrovčani su čuvali rezultat te na kraju zasluženo upisali treću pobjedu u tri odigrana kola. Velika mrlja na odličnu utakmicu u Vrgorcu bacili su glavni akteri susreta koji su loše vodili cijeli susret. Da nema sumnje, dovoljno govori podatak da se žalila domaća momčad kao i delegat susreta koji će uložiti žalbu na loše suđenje.

Iduće kolo Square dočekuje Stari Gradski Parking iz Šibenika. Utakmica je na rasporedu u petak, 14. listopada od 17 sati u dvorani u Gospinom polju.

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist