Sport

Square remizirao s Osijekom, polufinale nikad dalje

square murter 131115 4

Malonogometaši Squarea u vrlo teškom ogledu kontra Osijeka, koji se bori za bijeg iz ‘opasne zone’, odigrali su 2:2 (1:0). Pogotke za Square postigli su Duvančić i Šamija.

Osijek je u Dubrovnik stigao sa samo šest igrača i vratarom, a unatoč velikom nedostatku igračkog kadra osječki malonogometaši pokazali su veliku borbenost tijekom cijele utakmice te su na kraju potpuno zasluženo osvojili bod. Gosti su najviše prijetili preko Varge i Šalaja, a njihove pokušaje uspješno je ‘krotio’ vratar Turuk.

Square je držao inicijativu, kontrolirao utakmicu i posjed lopte, međutim unatoč silnim prilikama osječka obrana ‘pokleknula’ je tek u 18. minuti kada je Gordan Duvančić pogodio za 1:0.

I u nastavku siloviti pokušaji Squarea, a posebno treba istaknuti 22. minutu kada se prvi sudac Josip Knezović nije oglasio na očigledan start vratara Mladine nad Cvjetkovićem unutar šest metara. U 37. minuti uslijedio je šok u Gospinom polju, Osijek je stigao do preokreta! Prvo je Šalaj pogodio za 1:1, a nakon njega Jamičić za veliki preokret – 1:2! U 39. minuti Square je zaigrao s igračem vratarom, a Šamija je ekspresno vratio rezultat u egal 2:2, a što je ujedno bio i konačan rezultat utakmice!

Square je s ovim bodom zakoplicirao sebi ‘život’ što se tiče plasmana u polufinale. Do kraja prvenstva preostala su još samo dva kola, a koja su ujedno odlučujuća za plasman. Dubrovčani će prvo u goste Murtera, a potom u posljednjem kolu u Gospino polje stiže Vrgorac!

Dbksport

Pročitajte još

[FOTO] FINALE ZA PRVAKA Košarkašice Raguse izjednačile rezultat s Trešnjevkom

Dulist

DRUGI PUT U POVIJESTI Jugaši pobjednici LEN Euro kupa!

Dulist

KUP JADRANA Osam medalja za Judo klub Fortitudo

Dulist