DuList IN

ŠPANJA U SHOWU ‘ZVIJEZDE PJEVAJU’ Jedva čekam da krenemo i probijemo led!

ŠPANJA U SHOWU 'ZVIJEZDE PJEVAJU' Jedva čekam da krenemo i probijemo led!

Mihovil Španja sudjeluje u novoj sezoni showa ‘Zvijezde pjevaju’. Našeg paraolimpijca i najtrofejnijeg hrvatskog sportaša pratit ćemo u popularnoj glazbenoj emisiji na malim ekranima već krajem ožujka. Tijekom ukupno šest epizoda, Španja će dijeliti pozornicu s hrvatskim pjevačem i frontmenom hrvatske pop-rock grupe Fluentes Goranom Boškovićem, koji je inače već nekoliko godina mentor u ovom showu.

-Veliko je zadovoljstvo napokon sudjelovati u natjecanju zabavnog karaktera. Vjerujem kako će to biti jedno lijepo iskustvo za mene, hoće li i za mog mentora Gorana Boškovića i publiku koja će me gledati i slušati, teško mi je reći. Veliki je profesionalac i što je najbitnije veliki šaljivdžija, pa nije bilo teško naći zajedničku crtu. Nadam se naučiti što više iz iskustva pjevanja s njim. Jedva čekam da krenemo i probijemo led! – rekao nam je Miha te istaknuo kako ne smiju još ništa govoriti o izboru pjesama. Pa neka nam bude iznenađenje!

Mi mu želimo puno sreće, kao i bivšoj missici, poduzetnici i modelu, našoj Dubrovkinji Lejli Filipović te voditeljici Jeleni Pajić, inače dubrovačkoj nevjesti.

Photo credit: Renato Branđolica

Pročitajte još

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist

Plesni studio Lazareti ostvario nove uspjehe na prestižnom natjecanju!

Dulist

FINALE ZVIJEZDE PJEVAJU Podržite Mihija svojim glasom!

Dulist