Grad

SMANJENA VIDLJIVOST Opasan priključak ‘pod Dubom’

SMANJENA VIDLJIVOST Opasan priključak 'pod Dubom'

Radovi na rekonstrukciji INA-ine benzinske postaje ‘pod Dubom’ zadnjih dana u jutarnjim satima, kada većina Dubrovčana žuri na svoja radna mjesta, znaju stvoriti određenu gužvu na potezu od semafora na Ilijinoj glavici do same pumpe.

Razlog tome je i blizina dječjeg vrtića, gdje se na malom prostoru, koji je zbog radova još više sužen, zaustavi određeni broj automobila, pa često nastane gužva, ali i skretanje prije same pumpe za vratiti se na Splitski put i dalje prema Domu zdravlja.

Upravo na ovo skretanje u Ulici Vladimira Nazora, koje je zbog radova postalo znatno nepreglednije, upozorili su nas čitatelji koji smatraju kako je samo pitanje dana kada će se tu nešto dogoditi s obzirom da je vidljivost vozačima koji skreću prema Ilijinoj glavici, a zbog samog gradilišta koje je izašlo iz ‘gabarita’ stare benzinske postaje, smanjena.

Za skrenuti prema Splitskom putu vozači se trebaju s velikim oprezom ‘izbaciti’ kako bi uopće vidjeli dolazi li automobil iz smjera Puta od Republike. Stoga bi možda bilo bolje da vozači, dok traju radovi na modernizaciji benzinske postaje ‘pod Dubom’, koriste za skretanje priključak udaljen nekoliko metara niže, ispod same pumpe kako bi se izbjegle eventualno opasne situacije.

Pročitajte još

SVEUČILIŠTE U DUBROVNIKU Priča o europskim izborima na kampusu

Dulist

Otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru nastavlja se idući tjedan

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist