DuList IN

SLIKALI SE S ‘ČINČI’ Robi i Bojan bore se za prava životinja u Zagrebu!

SLIKALI SE S 'ČINČI' Robi i Bojan bore se za prava životinja u Zagrebu!

Pjevač Bojan Jambrošić i redatelj i glumac Robert Bošković protiv su uzgoja životinja radi krzna. Zato su se sinoć okupili zajedno s ‘kandidatkinjom’ Prijatelja životinja, Činči, na predizbornom skupu na Trgu bana Jelačića.

Uz brojne građane, Činči se fotkala i s poznatim osobama, a Robi i Bojan pridružili su se  Sanji Doležal, Dubravku Šimencu, Niki Fleiss, Krešimiru Dolenčiću i Ivanu Dečaku.

– Ne podržavam ubijanje činčila i izričito sam protiv uzgoja životinja zbog njihova krzna. Drago mi je da su Prijatelji životinja ovako šaljivom, ali izričito jasnom kampanjom, sa svima nama stali u obranu tih malih stvorenja. Zato dajem svoj glas za ČINČI i HRVATSKU BEZ KRZNA! –  izjavio je Bojan Jambrošić.

Robert Bošković dodao je: ”Znate li da je za jednu bundu potrebno ubiti 200 činčila? Zbog toga sam se 2006. godine zgrozio i vjerovao da će sve farme činčila u našoj državi biti zatvorene! Danas, devet godina kasnije, očekivao sam da ćemo biti još pametniji. Stoga podržavam Činči te vjerujem u razum i sretan ishod ove kampanje.”

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist