AktualnoUrednički izbor

SKUPIMO SREDSTVA ZA GOGIN KORAK Zavrtimo još jednom krug sreće za našu lavicu i njenu hrabru mamu

SKUPIMO SREDSTVA ZA GOGIN KORAK Zavrtimo još jednom krug sreće za našu lavicu i njenu hrabru mamu

Dragi naši prijatelji, velikog otvorenog srca… Jesmo li spremni još jednom zavrtiti krug sreće za našu Gogu, za Gogin korak? – napisala je Magda Knego, majka naše lavice Goge, kojima je još jednom potrebna naša pomoć.

-Naime ovo je zadnji ciklus ove godine u iznosu od 90 tisuća kuna. Već dogodine ćemo moći vježbati jačim intenzitetom samo do travnja, a onda se ja uz Božju pomoć vraćam na svoje radno mjesto, a Goga će raditi uz asistenta pripreme za školu i održavanje postignutih rezultata. Zato bi vas zamolili i ovaj put za pomoć, jedna kava pa i 1 kuna nama mnogo znači, Gogi veliki korak naprijed u bolju i sigurnu budućnost. Još jednom vam se od srca zahvaljujemo – poručuje Gogina mama. Ističe dalje u svojoj objavi kako svi već znaju njihovu priču kao i to da Goga nije govorila, ni otvarala ruke, gutala, sjedila, hodala… sve dok nije počela vježbati u Poliklinici Glavić uz individualne  terapije doma.

-Ona sada sjedi, jede sama, priča, crta, pjeva, raspoznaje boje…ma skoro sve što sva ‘normalna’ djeca mogu. Ali…još nismo stali na noge, ali isto tako znam i vjerujem da hoćemo! – odlučna je hrabra mama Magda.
-Molimo vas i ovaj put da nam pomognete skupiti sredstva za njen korak, da u školu krene s hodalicom, da jednog dana potrči meni u zagrljaj… Znamo da njen tata odozgo moli za to, a vi nas gurate i pomažete odozdo – naša zemljaska vojska anđela! Molim vas da što više podjelite makar apel i to je dovoljno i da nas i dalje pratite molitvama – dodala je dalje te poručila svima: Vole vas Goga i mama.

Za Goginu rehabilitaciju od 4. listopada do 17. prosinca potreban je iznos od 90 tisuća kuna.

Uplate ZA GOGIN KORAK
TEKUĆI RAČUN OTP BANKA
HR5324070003262082133
ŽIRO RAČUN
HR8724070003106675881
ZA UPLATE IZ INOZEMSTVA
SWIFT CODE
OTPVHR2X

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist