Grad

SJAJNE VIJESTI Opet ćemo uživati u filmovima u Ljetnom kinu Lapad!

Uređuje se zapušteni prostor Ljetnog kina Lapad, s ciljem stavljanja u funkciju za kino predstave i druge kulturno-umjetničke sadržaje primjerene izvođenju na ovoj ljetnoj pozornici.

Kako navode iz Grada Dubrovnika, pripadnici JVP Dubrovački vatrogasci jutros su krenuli s čišćenjem trave i niskog raslinja, kao prvom koraku u uređenju ovog prostora.

U pripremi je i program kako bi se ljetno kino privelo svrsi, a s ciljem revitalizacije nekad omiljenog okupljališta Lapađana, ali i svih ostalih koji su ljetne večeri provodili uz filmove na otvorenom. Namjera je prostor prenamijeniti i za ostale kulturne izvedbe tijekom ljetnih mjeseci i tako ponuditi dodatni sadržaj za domaće i turiste izvan povijesne jezgre.

Za vrijeme trajanja i potrebe izvođenja radova parkirna mjesta u neposrednoj blizini kina Lapad bit će onemogućena za parkiranje.

Pročitajte još

Miro Bronzić o velikoj obljetnici – dvadeset godina Ljetne škole filma Šipan

Maria Prkut

BARBARA KNEZ SABLJO SAVJETUJE Kako urediti taracu za ljetna druženja?

Dulist

PUTOPIS TIHOMIRA MATIĆA Jordan – riznica povijesti između pustinje i Mrtvog mora

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija