Crna kronikaUrednički izbor

SINOĆ KOD MLJETA Pomorska nesreća u kojoj su ozlijeđena tri carinika

orepic brod zejko raguz mup 130217 38

Sinoć oko 22 sata na moru u blizini otoka Mljeta došlo je do pomorske nesreće u kojem je sudjelovao brod Carinske službe koji se nasukao na obalu pri čemu su tri člana posade zadobila lakše tjelesne ozljede.

Naime, kako neslužbeno doznajemo carinici su bili na terenu u mjestu Sobra, a pri povratku u Dubrovnik, došlo je, iz još neutvrđenih razloga došlo do nasukavanja plovila. Riječ je o gumenjaku na kojem je sve do jutra ostao zapovjednik ujedno i šef Carinske službe koji je u ovoj pomorskoj nesreći prošao bez ozljeda.

Važno je istaknuti kako je pomorska policija izašla na intervenciju budući da lučka kapetanija nije imala brod na raspolaganju, a kako neslužbeno doznajemo njihovo plovilo je na remontu. Od početka su također bili uključeni vatrogasci JVP Mljet koji su cijelu noć dežurali i ispumpavali carinsko plovilo kako nebi došlo do potonuća.

Potvrdu o broju i stupnju ozljeda dobili smo i od ravnatelja Opće bolnice Dubrovnik Marija Bekića koji je za DuList izjavio kako je carinicima pružena liječnička pomoć te su potom pušteni svojim kućama.

Pročitajte još

MUP UPOZORAVA NA LAŽNE PORUKE Pripazite ako su vam stigli ovakvi mailovi!

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

ADIO, GOSPAR LUKO Bio je istinski čarobnjak riječi čiji su stihovi otvarali svako dječje srce

Dulist