Crna kronikaUrednički izbor

SINOĆ KOD MLJETA Pomorska nesreća u kojoj su ozlijeđena tri carinika

orepic brod zejko raguz mup 130217 38

Sinoć oko 22 sata na moru u blizini otoka Mljeta došlo je do pomorske nesreće u kojem je sudjelovao brod Carinske službe koji se nasukao na obalu pri čemu su tri člana posade zadobila lakše tjelesne ozljede.

Naime, kako neslužbeno doznajemo carinici su bili na terenu u mjestu Sobra, a pri povratku u Dubrovnik, došlo je, iz još neutvrđenih razloga došlo do nasukavanja plovila. Riječ je o gumenjaku na kojem je sve do jutra ostao zapovjednik ujedno i šef Carinske službe koji je u ovoj pomorskoj nesreći prošao bez ozljeda.

Važno je istaknuti kako je pomorska policija izašla na intervenciju budući da lučka kapetanija nije imala brod na raspolaganju, a kako neslužbeno doznajemo njihovo plovilo je na remontu. Od početka su također bili uključeni vatrogasci JVP Mljet koji su cijelu noć dežurali i ispumpavali carinsko plovilo kako nebi došlo do potonuća.

Potvrdu o broju i stupnju ozljeda dobili smo i od ravnatelja Opće bolnice Dubrovnik Marija Bekića koji je za DuList izjavio kako je carinicima pružena liječnička pomoć te su potom pušteni svojim kućama.

Pročitajte još

IZAZVAO PROMETNU U ROGOTINU 71-godišnjak ‘napuhao’ 2,17 promila

Dulist

KAZNENO PRIJAVLJENA 55-GODIŠNJAKINJA S lažnom potvrdom do boljeg radnog mjesta

Dulist

MUP UPOZORAVA NA LAŽNE PORUKE Pripazite ako su vam stigli ovakvi mailovi!

Dulist