Hrvatska

SINDIKAT POMORACA NE GUBI NADU ‘Ako se na satelitskim snimkama nešto uoči, akcija će se opet pokrenuti’

Unatoč obustavi potrage za pomorcima nestalim u havariji broda Bourbon Rhode, među kojima je i Šibenčanin Dino Miškić, u Sindikatu pomoraca Hrvatske ne gube nadu.
Kako je za Radio Dalmaciju rekao glavni tajnik Sindikata pomoraca Hrvatske Neven Melvan, ponovno će se pokkrenuti akcije ako se na satelitskim snimkama nešto uoči.
-Bojali smo se toga, ali nakon 16 dana potrage, ne mogu kazati da smo iznenađeni. Zato smo u petak i poduzimali sve da do toga ne dođe i da ne završi nada za obitelji pomoraca – rekao je Melvan za Radio Dalmaciju te dodao kako su bitna stavka satelitske snimke.
-Ako se na satelitskim snimkama nešto uoči, onda će se ponovno pokrenuti akcije. Nakon 16 dana područje mogućeg pronalaska prošireno je na radijus od oko tisuću i pol kilometara, a to je ogroman prostor mora. Tako da sateliti ustvari i ostaju jedina nada – ističe Neven Melvan.

Foto: bourbonoffshore.com

Pročitajte još

Ugostiteljima promet pao za 50 posto, traže hitne sektorske mjere

Dulist

RANIJE OD PLANIRANOG Za mjesec dana Hrvatska se spaja Pelješkim mostom!

Dulist

Sjećate li se fotoreportera koji je slavio pogodak s ‘Vatrenima’? Ima posebnu poruku za njih

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija