Zanimljivosti

“Simply the best” i ove godine Gulliver travelu

blank

Kristalna statua i Zlatno priznanje “Simply the best” inventivnost i kreativnost u oblikovanju turističke ponude, razvoj i realizaciju novih, te unapređenju postojećih turističkih sadržaja,

uručeni su Gulliver travelu na prigodnoj svečanosti u okviru 15. poslovno turističke burze PUT u Malinskoj na otoku Krku.

Nagradu su dobili za izlet "GULLIVER EASY RIDE – SKRIVENA RIVIJERA".
Gulliver travel je drugu godinu za redom dobitnik tradicionalne godišnje nagrade „Simply the best“ koju dodijeljuju UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija, i turistički magazin Way to Croatia.
Nagradu je u ime Gulliver travela primila kolegica Sanja Staraj, voditeljica regije i izletničkog programa Istra i Kvarner koja je tom prilikom izjavila:
– Drago nam je što smo nagradu “Simply the best” dobili drugu godinu zaredom što je potvrda našeg stalnog rada na razvoju novih proizvoda, diferenciranoj ponudi i kvaliteti. Posebno nam je drago što smo nagradu dobili upravo za jedan od izleta iz našeg novog programa Gulliver Easy Ride, koji smo u me8uvremenu proširili i programom višednevnih tura te zaokružili kreiranjem novog brenda GEAR te web stranicom www.gear.hr.
– GULLIVER EASY RIDE – SKRIVENA RIVIJERA je cjelodnevni izlet koji svima pustolovnog duha pruža mogućnosti otkrivanja Dubrovačkog Primorja sa svim osjetilima. Izvodi se motociklima Yamaha XVS950A Midnight Star i u redovitoj prodaji je od svibnja ove godine. U Gulliveru vjerujemo kako smo ovim izletom, kao i cijelim Gulliver Easy Ride programom, obogatili vlastitu ponudu, ali i općenito ponudu na području Dubrovnika jer je riječ o ekskluzivnom izletu dostupnom isključivo u našoj ponudi. Prepoznat je od naših klijenta kao jedan od onih drugačijih izleta koji pružaju jedinstven doživljaj Hrvatske, vodeći ih na skrivena mjesta, turistički manje popularna i teže dostupna. Ističemo kako smo i kroz ovaj izlet uključili manje zastupljeni dio lokalnog područja, stanovništva i njihovih proizvoda/usluga, a to je dubrovacčko Primorje, te tako doprinijeli s jedne strane inovativnosti u ponudi, a s druge održivosti – ističu iz Gulliver travela.
 

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1878. Rođen prvi dubrovački ilirac Antun Kaznačić

Dulist

PRVI PUT ZAJEDNO NAKON 37 GODINA 8.c prebirao po uspomenama iz školskih klupa

Dulist

Otvorena izložba slika Ratka Rudića

Dulist