Sport

ŠIBENČANI BOLJI Square doživio težak poraz

ŠIBENČANI BOLJI Square doživio težak poraz

U dvoboju 12. kola 1. Hrvatske malonogometne lige MNK Square poražen je u Šibeniku od malonogometaša Crnice rezultatom 8-3 (5-1).

Bila je to jednosmjerna utakmica od prve minute u kojoj su domaćini s(p)retno stiglo do vodstva nakon autogola kapetana Cvjetkovića. Nakon toga sve je išlo na mlin igračima domaćeg sastava koji su već u 10. minuti imali 3-0 (Stojković 2). Smanjio je Keko, međutim do odmora još dva pogotka iza leđa vratara Turuka (Perić, Subotić iz akumuliacije). Treba spomenuti kako je pri rezultatu 4-1, Crnica skupila šest akumuliranih, međutim udarac Hrkaća s deset metara nije bio precizan, navode iz Squarea.

Nastavak nije donio ništa bolju igru. Pokušao je trener Bačić s igračem vratarom, ali bez učinka. Za 6-1 pobrinuo se Šamija u 33. minuti, a da bi dvije minute poslije Marko Kuraja smanjio na 6-2 u igri s igračem vratarom. Iskoristili su to domaćini i već nekoliko sekundi poslije povećali na 7-2, ponovno preko Šamije. U posljednjoj minuti pogodio je Pele za 7-3, a konačnih 8-3 postavio je Marčić.

– Ne znam jednostavno koji je razlog da su Šibenčani bili energetski i gotovo po svemu bolji od nas. Puno bolje su ušli u utakmicu, u prvih pet situacija i pokušaja prema našim vratima imali su 3-0. Imali smo dosta šansi vratiti se u utakmicu, ali što zbog njihovog vratara i neodlučnosti u smiraju napada nismo uspjeli. Moram istaknuti da je utakmicu usmjerio uvod u kojeg smo ušli dosta ‘umrtvljeni’; možda je razlog nedostatak utakmica tj. prevelika pauza ili loš dan.. Moramo dobro analizirati utakmicu i sve pogreške i pokušati se vratiti na pobjedničke staze protiv Olmissuma – riječi su trenera Antuna Bačića.

Za Square su pod vodstvom trenera Bačića u Šibeniku igrali Turuk, Cvjetković, Gašpar, Carlos, Kuraja, Primić, Džanković, Keko, Pele, Konsuo i Hrkać.

Ovo je treći ovosezonski poraz Squarea koji je i dalje na četvrtom mjestu u poretku 10 klubova. U 13. kolu slijedi novi derbi: u Gospino polje stiže drugoplasirani Olmissum (subota, 22.veljače od 20.30 sati).

Izvor: MNK Square

Pročitajte još

Iva Oberan osvojila broncu na Grand Slamu u Dushanbeu!

Dulist

SUTRA NA STADIONU LAPAD Ragbi klub Dubrovnik VS. Dorchester RFC

Dulist

Ana Petković dupla državna prvakinja!

Dulist