DuList IN

SHOW POČINJE ZA DVA DANA Dubrovkinja Mihaela Pavlović na ‘Survivoru’ želi testirati svoje granice

SHOW POČINJE ZA DVA DANA Dubrovkinja Mihaela Pavlović na 'Survivoru' želi testirati svoje granice

Za dva dana počinje nova sezona svjetski poznatog zabavno-natjecateljskog showa ‘Survivor’, kojega ćete moći pratiti na Novoj TV. U Dominikanskoj Republici ove će godine sreću okušati dvadeset novih kandidata iz regije koji će sve blagodati modernog života zamijeniti boravkom u divljini koja je potpuno suprotna od svakodnevice na koju su inače navikli. Među njima je i Dubrovkinja Mihaela Pavlović.
Inače, kako donosi Nova TV, kandidati su podijeljeni u dva različita tima te će na nepoznatom teritoriju pokušati nadigrati, nadjačati i nadmudriti jedni druge s ciljem da što dulje osiguraju svoje mjesto u natjecanju.

Dubrovkinja Mihaela Pavlović je fitnes trenerica čiji se rad bazira najviše na treninzima sa ženama, grupama djece manjih uzrasta te djecom s poteškoćama u razvoju. Jedan od njezinih najvećih uspjeha u životu bio je osvajanje rektorove i dekanove nagrade na Kineziološkom fakultetu u Splitu koji je završila kao najbolji student u svojoj generaciji. Mihaela je obožavateljica sporta, a njezina je prva ljubav tenis koji je za nju bio vodilja ka upisivanju Kineziološkog fakulteta. Obožava avanture, a još od djetinjstva zaljubljenik je u ribanje i dan-danas čuva svoje prve osti. Velika joj je želja bila sudjelovati u Survivoru i bila je vjerni obožavatelj prethodne sezone čiju nijednu epizodu nije propustila, a prijavila se kako bi testirala svoje granice. Mihaela uz svoj stalni posao fitnes trenerice povremeno vozi taksi te treneria sveučilišnu žensku košarkašku ekipu s kojom je 2021. godine osvojila zlatnu, a 2022. srebrnu medalju na Državnim sveučilišnim igrama i plasirala se na Europske sveučilišne igre. Zbog sudjelovanja u Survivoru svoju ekipu neće moći predvoditi ove godine, koja bi joj bila treća zaredom, no bit će im najveća podrška iz Dominikanske Republike. Uz sportski duh, Mihaela ima izraženu kreativnu stranu, pa zajedno sa sestrom svoje slobodno vrijeme, kojeg priznaje i nema napretek, posvećuje izradi tradicionalnih ukrasa i kreativnih poklona za rođendane.

Više detalja potražite ovdje.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist