DuList IN

SGT. PEPPER’S LONELY HEARTS CLUB BAND’ Svjetskoj proslavi Beatlesa pridružuje se i MarkoS!

SGT. PEPPER'S LONELY HEARTS CLUB BAND' Svjetskoj proslavi Beatlesa pridružuje se i MarkoS!

Ove godine navršava se 50. rođendan jednog od najvažnijih albuma rock glazbe, ‘Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band’ Beatlesa, a uz Veliku Britaniju, koncertnoj proslavi albuma pridružit će se i Hrvatska nastupom The Beatles Revival Orchestra.

Na koncertu, koji će se održati 28. svibnja u Lisinskom, sudjelovat će i priznati dubrovački tenor Stijepo Gleđ MarkoS.

The Beatles Revival Orchestra čini jedan od najdugovječnijih europskih tribute bendova, riječki Beatles Revival Band i orkestar producenta Olje Dešića – u prvoj polovici koncerta izvest će album ‘Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band’ u cijelosti, dok će im se u drugom dijelu, u izvedbama najvećih hitova Beatlesa, uz MarkoSa, priključiti i Neno Belan, Radojka Šverko, Aljoša Šerić, Daria Hodnik, Maja Posavec, Marko Tolja, Damir Kedžo, Detour, Luce, The Blondes, Mia Negovetić, Frano Živković, Akvarel, Bruno i Jan Kovačić, Diana Grubišić Ćiković, Zvjezdan Ružić, Tina Kresnik, Bero Blažević te Akademski zbor Ivan Goran Kovačić.

Zagrebački nastup središnji je koncert slavljeničke turneje po hrvatskim gradovima tijekom 2017. godine, a velikom jubileju doprinijet će i prigodno reizdanje albuma koje, uz nove stereo i mono verzije, donosi i dva bonus diska dosad neobjavljenih snimki Beatlesa iz tog perioda, kao i video dokumentarac o snimanju albuma.

Na Facebook stranici Beatles Revival Banda pokrenut je izbor za najvećeg fana Beatlesa u Hrvatskoj koji će imati priliku osvojiti dvije ulaznice za koncert, backstage akreditacije te priliku za druženje s glazbenicima.

Također, uoči koncerta u Lisinskom, u Zagrebu se planira i ‘Tjedan Beatlesa’ čiji će program biti objavljen uskoro. Ulaznice su u prodaji na blagajni Lisinskog te putem online servisa ulaznice.hr.

Pročitajte još

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist