Zanimljivosti

Seks bolji u tuđem krevetu?

Istraživanje koje je provela internetska stranica za upoznavanje Zoosk.com pokazalo je kako većina ispitanika smatra da je seks na nekom drugom mjestu ili samo u tuđem krevetu uvijek bolji nego u njihovom.

Istraživanje je temeljeno na rezultatima ankete provedene nad tisućama njihovih korisnika, a prema kojoj je 69 posto muškaraca i 72 posto žena odgovorilo kako im je seks na odmoru bolji od seksa kod kuće.

Istraživači napominju kako to nema nikakve veze s pješčanim plažama ili suncem već s osjećajem usamljenosti. Naime, nakon što se ljudi maknu iz svog svakodnevnog okruženja, osjećaju se usamljenijima, a onda se ponovno emotivno vežu s jedinom osobom koju u tom trenutku znaju, svojim partnerom.

Samo 15 posto ispitanika je reklo kako se boje da će, ako sami ljetuju s partnerom, tijekom tih nekoliko dana ostati bez tema za razgovor.

Foto: www.shutterstock.com

Pročitajte još

Čak 60 natjecatelja na Prvenstvu upravljanih jedrilica Dragon Force 65!

Dulist

ĐURO LUBURA ‘Kad mobitel dođe u ruke istražitelja, teško je sakriti poruke’

Dulist

Pričaonica i radionica ‘Kako je sveti Vlaho postao zaštitnik Dubrovnika’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija