Politika

SDP-ovci drže jezik za zubima, i Šalja suzdržan

SDP-ovci su održali danas sastanak s glavnim tajnikom Igorom Dragovanom.

O tome što se događalo na internom stranačkom sastanu pokušali smo doznati od predsjednice dubrovačkog SDP-a Olge Muratti. No, nedostupna je. Jedini spreman za pričati o sastanku bio je zamjenik dubrovačkog gradnačelnika Niko Šalja. Prema njegovim riječima, sastanaka šireg odbora SDP-a s Igorom Dragovanom, protekao je u mirnom tonu i kvalitetnoj raspravi, a na njemu je doneseno nekoliko zaključaka:

– Težimo pobjedi na sljedećim lokalnim izborima, ali i dodatnom jedinstvu stranke – istaknuo je Niko Šalja. Također je dodao kako nije bilo riječi o mogućem kandidatu SDP-a na idućim lokalnim izborima:

– Na ljeto ili jesen dogovarat će se moguće koalicije ili kandidat za gradonačelnika – naglasio je Šalja. Na pitanje je li glavni tajnik Dragovan zadovoljan aktualnim odnosima u dubrovačkoj vladajućoj koalciji odgovorio je:

– Naravno, bilo je riječi o dobrim i lošim stranama koalicije, ali generalno ovo što sam vam rekao glavni su zaključci današnjeg sastanka – bio je kratak Šalja.

Sudeći prema njegovom diplomatskom odgovoru, i ne odgovaranju Olge Muratti na naše pozive, vjerovatno je i  dogovoreno da dubrovački SDP-ovci drže "jezik za zubima", što u mnogim slučajevima nije bio slučaj. 

Pročitajte još

KRISTIĆ: Omogućimo građanima razvoj urbanih vrtova dodjelom državnog poljoprivrednog zemljišta

Dulist

ROKO IMA NOVO RADNO MJESTO ‘Morao sam poć’ s Vijeća razvoziti robu, moje su mi mušterije važne’

Dulist

RASKINUTI UGOVORI S KARIĆARIMA Franković: Raspisat ćemo novi natječaj i izabrati nove koncesionare

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija