DuList PROMO

Saznajte sve o projektu i platformi EcoNautiNET PLUS!

Saznajte sve o projektu i platformi EcoNautiNET PLUS!

U srijedu, 8. lipnja s početkom u 11:00 sati u Lazaretima će se održati javni događaj u sklopu projekta EcoNautiNET PLUS Mrežna potpora MSP-ovima u nautičkom sektoru Jadransko-jonske regije PLUS. Prilika je ovo za sve zainteresirane da se upoznaju s projektima Interreg ADRION EcoNautinet i EcoNautiNET PLUS. Na događaju će biti predstavljena i inovativna platforma EcoNautiNET PLUS za povezivanje poduzetnika u nautičkom sektoru iz zemalja s područja Adriona. Projekt će prezentirati voditelj projekta i djelatnik DURA-e Ivan Saltarić, a platformu i njene benefite te način korištenja će prezentirat Antun Pfeifer, mag. ing. s Fakulteta strojarstva i brodogradnje Zagreb, partnera na projektu. Nakon predstavljanja projekata i platforme, uslijedit će diskusija i networking.

Glavni cilj projekta ECO-NautiNET PLUS je daljnje povećanje učinkovitosti i široke rasprostranjenosti, na ADRION razini, inovativne ECO-NautiNET kooperativne mreže MSP-ova, istraživačkih i tehnoloških institucija, organizacija za poslovnu podršku nautičkog sektora te poboljšanje praktične prenosivosti ove suradnje, mreže I upravljanja sustavom na druge povezane plave sektore. Projektni partneri su: Regionalni razvojni centar Koper (Slovenija), Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje (Hrvatska), C.N.A Udruženje poduzetnika Provincije Ravena (Italija), Hrvatska gospodarska komora – Pula (Hrvatska), Dubrovačka razvojna agencija DURA (Hrvatska) te Gospodarska i industrijska komora Tirana (Albanija).

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj i IPA II fonda.

Ovaj događaj je hibridni, odnosno moguće je sudjelovanje uživo i putem Zoom platforme, a namijenjen je prvenstveno poduzetnicima koji imaju dodir s nautičkim sektorom bilo kroz turizam ili kroz proizvodnju i IT. S obzirom da je broj sudionika ograničen, za sudjelovanje na događanju u Lazaretima potrebna je prijava putem e-maila: mpuljas@dura.hr.

Za one koji nisu u mogućnosti prisustvovati događanju uživo, podaci za pristup putem Zoom platforme su sljedeći: https://us06web.zoom.us/j/83242432374?pwd=Q1NYSXRpaC9wcHJiUDVWTjZJV0owQT09

Meeting ID: 832 4243 2374

Passcode: 564917

 

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist