DuList IN

SAVRŠEN MEDENI MJESEC ‘Prekrasan, sunčan, romantičan Cavtat’ atraktivniji i od Pariza!

SAVRŠEN MEDENI MJESEC 'Prekrasan, sunčan, romantičan Cavtat' atraktivniji i od Pariza!

European Best Destinations portal objavio je listu najboljih europskih destinacija za savršeni medeni mjesec u 2023., a na prvom mjestu našao se naš Cavtat. Na drugom mjestu je Positano, na trećem Santorini, na četvrtom Rim, a na petom Pariz.

Ukupno je 13 europskih destinacija završilo na ovoj listi.

– Uskoro vam je vjenčanje ili sanjate o putovanju za godišnjicu braka i tražite savršenu destinaciju za medeni mjesec u Europi? Odabrali smo za vas najbolje destinacije za medeni mjesec u Francuskoj, Portugalu, Hrvatskoj, Grčkoj… – ističu u svojoj vijesti o savršenim destinacijama.

– Najbolja destinacija za medeni mjesec ove godine je prekrasan, sunčan, romantičan Cavtat na jugu Hrvatske. Smješten nekoliko minuta od Dubrovnika i njegove međunarodne zračne luke, Cavtat nudi zaljubljenima usluge vjenčanja po principu “ključ u ruke”, kao i beskrajne mogućnosti za medeni mjesec i smještaj za voljene osobe – ističu i dodaju kako u Cavtatu ima raznih hotela, od onih s 5 zvjezdica koji imaju pogled na more i wellness sadržaj te bazene, ali da se mogu naći i boutique hoteli. Osim toga istaknuli su i restorane uz more i moderne barove ‘u srcu najljepšeg zaljeva u Europi’.

Preporučuju dva hotela u Cavtatu – Supetar i Croatia.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist