Županija

SASTANAK U RANJINI Uz poštivanje mjera možemo ostati destinacija za vjenčanja

SASTANAK U RANJINI Uz poštivanje mjera možemo ostati destinacija za vjenčanja

Zamjenik župana Joško Cebalo, ujedno i načelnik Stožera civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije, održao je u petak u Palači Ranjina sastanak s predstavnicima HGK – Županijske komore Dubrovnik.

Naime, obzirom na postojeće Odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite i preporuke HZJZ, raspravljalo se o načinu organiziranja svadbenih svečanosti, a sastanku su nazočili i ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije Mato Lakić, voditeljica Službe Civilne zaštite Dubrovnik Ana Miličić, predsjednica HGK – ŽK Dubrovnik Nikolina Trojić, predsjednica Strukovne grupe organizatora vjenčanja ŽK Dubrovnik Ines Nanić te dvije njezine zamjenice Martina Pavleković i Ivana Smojver.

Sudionici sastanka su se složili kako je ovo iznimno osjetljiv trenutak, u kojemu svi moramo imati maksimalnu odgovornost, a kako se ne bismo ponovo doveli u situaciju proboja virusa, što bi za naše gospodarstvo bilo pogubno.

Što se tiče mjera u cilju zaštite od širenja pandemije, sudionici sastanka i ovim putem šalju poruku svim svojim klijentima kako su procedure u Hrvatskoj jasno definirane te služe očuvanju zdravlja svih sudionika, ali se i u ovim izazovnim vremenima može poslati dobra slika o našoj organiziranosti te sigurnosti Dubrovnika kao destinacije, ne samo za vjenčanja, nego i za provođenje godišnjih odmora.

Također, i na ovom je sastanku istaknuta važnost i nužnost cijepljenja, kao jedine prave zaštite od štetnih posljedica ovog virusa.

Pročitajte još

OBJAVLJENE LISTE HDZ-a Franković jedini iz Dubrovnika

Dulist

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA KONAVALA Usvojeno izvješće o radu načelnika Lasića

Dulist

Dolina Neretve prvi put uključena u poseban regionalni program Ministarstva

Dulist