Županija

SASTANAK U RANJINI Uz poštivanje mjera možemo ostati destinacija za vjenčanja

Zamjenik župana Joško Cebalo, ujedno i načelnik Stožera civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije, održao je u petak u Palači Ranjina sastanak s predstavnicima HGK – Županijske komore Dubrovnik.

Naime, obzirom na postojeće Odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite i preporuke HZJZ, raspravljalo se o načinu organiziranja svadbenih svečanosti, a sastanku su nazočili i ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije Mato Lakić, voditeljica Službe Civilne zaštite Dubrovnik Ana Miličić, predsjednica HGK – ŽK Dubrovnik Nikolina Trojić, predsjednica Strukovne grupe organizatora vjenčanja ŽK Dubrovnik Ines Nanić te dvije njezine zamjenice Martina Pavleković i Ivana Smojver.

Sudionici sastanka su se složili kako je ovo iznimno osjetljiv trenutak, u kojemu svi moramo imati maksimalnu odgovornost, a kako se ne bismo ponovo doveli u situaciju proboja virusa, što bi za naše gospodarstvo bilo pogubno.

Što se tiče mjera u cilju zaštite od širenja pandemije, sudionici sastanka i ovim putem šalju poruku svim svojim klijentima kako su procedure u Hrvatskoj jasno definirane te služe očuvanju zdravlja svih sudionika, ali se i u ovim izazovnim vremenima može poslati dobra slika o našoj organiziranosti te sigurnosti Dubrovnika kao destinacije, ne samo za vjenčanja, nego i za provođenje godišnjih odmora.

Također, i na ovom je sastanku istaknuta važnost i nužnost cijepljenja, kao jedine prave zaštite od štetnih posljedica ovog virusa.

Pročitajte još

USUSRET MARATONU Za ovogodišnju utrku prijavljeno 36 ekipa lađara

Dulist

Županija daje novčanu potporu za obitelji s četvero i više djece

Dulist

Značajni projekti lučke infrastrukture pri kraju

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija