Grad

Saponia dubrovačkim prvašićima darovala sredstva za dezinfekciju ruku

Saponia dubrovačkim prvašićima darovala sredstva za dezinfekciju ruku

U želji da se svim polaznicima prvih razreda osnovnih škola na području Grada Dubrovnika osigura potpuna zdravstvena zaštita, a s obzirom na prisutnost epidemije koronavirusa, osječka tvrtka Saponia odlučila se dubrovačkim osnovnim školama donirati gelove za dezinfekciju i suho pranje ruku.

Podjela paketa s dezinfekcijskim sredstvom Bis Handysept Gel priređena je danas u Gospinom polju. Riječ je o novom, dermatološki testiranom gelu, prikladnom za svakodnevnu uporabu i praktično upakiranom kako bi ga djeca mogla koristiti u bilo kojem trenutku

Tako će na samom početku nove nastavne godine 449 dubrovačkih prvašića dočekati pokloni tvrtke Saponie koji će im zasigurno omogućiti bezbrižno druženje i upoznavanje u mjesecima koji slijede te učinkovitu zaštitu zdravlja.

Voditelj prodaje tvrtke Saponia za područje Dubrovačko-neretvanske županije Jozo Žuvelek, koji je predstavnicima dubrovačkih osnovnih škola uručio pakete s dezinfekcijskim sredstvima, kazao je tom prigodom kako je ovom donacijom 5014 prvašića od Vukovara, Osijeka, Rijeke, Zadra, Splita do Dubrovnika dobilo dezinfekcijsko sredstvo koje će poslužiti kao prevencija od zaraze COVIDOM-19.

Naime, glavni cilj ovog projekta, koji tvrtka Saponia provodi diljem Hrvatske u obrazovnim ustanovama, jest taj da se oni najmlađi osvijeste o potrebi pranja ruku i higijene općenito kako bi umanjili mogućnost zaraze epidemijom zaštitivši na taj način sebe, svoje vršnjake, nastavnike i obitelj s kojima su najčešće u kontaktu.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist