Zanimljivosti

[ŠAPA TJEDNA] UPOZNAJTE RONU ‘Velika sam maza, ali nikada to neću priznati’

[ŠAPA TJEDNA] UPOZNAJTE RONU 'Velika sam maza, ali nikada to neću priznati'

Ja sam Rona ili kako me moji doma od milja zovu ‘Žarkovka’. Udomljena sam sa Žarkovice s godinu dana kao već velika, ali jako preplašena i mršava cura.

Uz puno, puno ljubavi i strpljenja moja gazdarica me naučila da postoji neki ljepši svijet.J ako sam jednostavna, volim da sam ja u pravu! Velika sam maza, ali nikada to neću priznati, a najviše volim spavanje, trčanje i hranu-keks. Sve bih dala za keks.

Nikako ne volim petarde, grmljavinu i plivanje, a skeptična sam i oko veterinara. Dane provodim u dugim šetnjama sa svojim najboljim prijateljicama Lilly i Bellom i spavajući ispod klime.

Najuzbudljiviji dio dana mi je kad čujem da idemo u auto ili da ću dobiti Dentastix. Šaljem velike pozdrave svim prijateljima.

S nestrpljenjem iščekujemo vaše kratke priče koje nam možete dostaviti na e-mail adresu info@dulist.hr. Rado ćemo ih objaviti u našem tiskanom izdanju, u novoj rubrici ‘Šapa tjedna’! Za sve nedoumice, javite nam se na e-mail, ali i na naš Facebook @dulist ili pak Instagram profil @dulist.hr – veselimo se upoznavanju vaših ljubimaca!

Pročitajte još

BRAVO SVI! Ovo su najbolji mali programeri

Dulist

U Hrvatskoj 2399 osoba slavi rođendan 29. veljače

Dulist

CAMINO DUBROVNIK OD GROMAČE DO SLANOGA Đirata od suhozida

Dulist