Zanimljivosti

[ŠAPA TJEDNA] Rio i Lola: Veseli i umiljati, ali ne diraj njihovo!

[ŠAPA TJEDNA] Rio i Lola: Veseli i umiljati, ali ne diraj njihovo!

Ovo su Rio i Lola, patuljasti pinčevi stari tri godine – veseli, razigrani, puni force, ali i brižni čuvari kuće, tako mali ali žestoki – što im i priliči po raci – kaže njihova vlasnica Nevenka.

Vesele su naravi i umiljati, ali ne diraj njihovo jer onda znaju i gricnut! Jako su odani vlasniku i kad dođem doma s posla to je veselje do neba, lajanje i skakanje do besvjesti! Ponekad pomislim da mi se jedini oni i raduju kad nakon izbivanja dođem doma – dodaje kroz smijeh.

Kao mala odrasla sam uz životinje – kučke, mačke, patke, guske, labudove…I jednostavno život mi je nezamisliv bez te dvije male beštijice! – zaključuje sretna vlasnica.


Ponosni ste članovi obitelji krznenih ili pernatih ljubimaca, možda čak i onih s ljuskama? Upoznajte nas s njima!

Pošaljite nam njihovu fotografiju, otkrijte nam njihove simpatične navike i odgovorite zašto su vaši dani otkad su vam vaši kučki, mace, ribice, kornjače, zamorci… U životu ispunjeniji.

Pozivamo i sve ponosne vlasnike onih malo većih ljubimaca da nam također ponosno predstave svoje blago – konje, koze i ostale prekrasne domaće životinje.

 

S nestrpljenjem iščekujemo vaše kratke priče koje nam možete dostaviti na e-mail adresu info@dulist.hr. Rado ćemo ih objaviti u našem tiskanom izdanju, u novoj rubrici ‘Šapa tjedna’! Za sve nedoumice, javite nam se na e-mail, ali i na naš Facebook @dulist ili pak Instagram profil @dulist.hr – veselimo se upoznavanju vaših ljubimaca!

 

Pročitajte još

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1945. U New Yorku umro znameniti brodovlasnik Božo Banac

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1851. Rođen povjesničar, književnik i diplomat Lujo Vojnović

Dulist