Zanimljivosti

ŠAPA TJEDNA Ja sam Micika, nema gdje me nema, vlasnica mi sve dopušta!

ŠAPA TJEDNA Ja sam Micika, nema gdje me nema, vlasnica mi sve dopušta!

U rubrici ‘Šapa tjedna’ ovoga puta predstavljamo – Miciku, divnu bijelu macu koja je sretno udomljena prije pet mjeseci.
—Jako je živa, nema gdje je nema, ali sve dopuštam. Inače da je nemam, ne znam tko bi mi uljepšao dan. Dan koji je pun smijeha, njenih vragolija… Prije sam imala mačke koje nisu bile kastri­rane i svaka bi mi završila na putu, ubilo bi je auto… Ali zato mi je od prije pet mjeseci ispunila tu prazninu – kaže nam Micikina vlasnica Pavica. Njih dvije baš su dobar tim!

ŠAPA TJEDNA Ja sam Micika, nema gdje me nema, vlasnica mi sve dopušta!

Šapa tjedna

Ponosni ste članovi obitelji krznenih ili pernatih ljubimaca, možda čak i onih s ljuskama? Upoznajte nas s njima! Pošaljite nam njihovu fotografiju, otkrijte nam njihove simpatične navike i odgovorite zašto su vaši dani otkad su vam vaši kučki, mace, ribice, kornjače, zamorci… U životu ispunjeniji. Pozivamo i sve ponosne vlasnike onih malo većih ljubimaca da nam također ponosno predstave svoje blago – konje, koze i ostale prekrasne domaće životinje. S nestrpljenjem iščekujemo vaše kratke priče koje nam možete dostaviti na e-mail adresu info@dulist.hr. Rado ćemo ih objaviti u našem tiskanom izdanju, u novoj rubrici ‘Šapa tjedna’! Za sve nedoumice, javite nam se na e-mail, ali i na naš Facebook @dulist ili pak Instagram profil @dulist.hr – veselimo se upoznavanju vaših ljubimaca!

Pročitajte još

DUBROVNIK NEKAD I SAD Fotografije nekadašnjeg svjetskog fotografa i nizozemskog istraživača naših krajeva

Dulist

PREKRASNA TRADICIJA Balanje u Konavlima

Dulist

PLAVO DOGAĐANJE Niz prezentacija o problemu otpada u moru, demonstriran i robotski sustav

Dulist