Zanimljivosti

[ŠAPA TJEDNA] Dom prepun ljubimaca!

[ŠAPA TJEDNA] Dom prepun ljubimaca!

Bijela maca se zove Zoey. Prije dvije godine našla sam je polumrtvu na smeću. Nakon puno odlazaka veterinaru i hranjenja zamjenskim mlijekom na bočicu, neprospavanih noći trud se isplatio. Izrasla je u predivnu macu, posebnog karaktera i člana naše obitelji – piše nam čitateljica Kora.

Pas je moja desetogodišnja ljubav, Pasko. On i Zoey žive kao brat i sestra.

Šarena maca je Lea koja je nažalost na proljeće uginula. Zanimljivo je to što je doživjela čak 23 godine. Užasno nam nedostaje – kaže nam za kraj…

_ _ _ _ _ _ _

Podsjetimo, DuList je prije nekoliko mjeseci pokrenuo rubriku ‘ŠAPA TJEDNA’ – za sve ponosne vlasnike kućnih ljubimaca.

Pristigle su nam brojne fotografije – a mi vas još jednom podsjećamo kako možete na info@dulist.hr poslati fotografiju vašeg ljubimca – bila to mačka, pas, ribica, papiga… Pa čak i velike, domaće životinje!

Uz prateću fotografiju, opišite vašeg ljubimca u nekoliko rečenica – otkrijte nam njihove simpatične navike i odgovorite zašto su vaši dani otkad su vam vaši kučki, mace, ribice, kornjače, zamorci… U životu ispunjeniji.

S nestrpljenjem iščekujemo vaše kratke priče koje nam možete dostaviti na e-mail adresu info@dulist.hr.

Rado ćemo ih objaviti u našem tiskanom izdanju, u novoj rubrici ‘Šapa tjedna’! Za sve nedoumice, javite nam se na e-mail, ali i na naš Facebook @dulist ili pak Instagram profil @dulist.hr – veselimo se upoznavanju vaših ljubimaca!

 

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist