Zanimljivosti

[ŠAPA TJEDNA] Busi: Mala sam, ali sam prava čuvarica doma i obitelji

[ŠAPA TJEDNA] Busi: Mala sam, ali sam prava čuvarica doma i obitelji

Ja sam Busi, mješanka sam Mini Maltezera i Shih Tzua. Rođena sam 2015. godine u Splitu, ali sam vrlo rano preselila u Dubrovnik i zato sebe smatram Dubrovkinjom! Prava gospođa, reći će moji doma. A što ću, volim vam ja svoj komod. Imam ga puno u svome domu, paze me i brinu o meni. Obostrana je to ljubav! Rekli su mi da sam rano odvojena od majke pa da sam zato jako vezana za svoje vlasnike. Ja sam mali pas pa mi treba puno topline i pažnje. Toga mi u mojoj obitelji ne nedostaje.

Volim prirodu, volim šetnje, ma volim skitnju! Ne volim kad se nekamo ide bez mene. Volim more i kupanje, to već zna cijelo naše susjedstvo. Šale se da sam pravi ‘morski pas’ jer sam redovito na obližnjoj plaži. Kako sam mala, nažalost ne mogu dugo plivati pa su se moji dosjetili nabaviti mi dasku na kojoj obožavam plutati i s nje skakati. Vidim da je to zanimljivo mnogim kupačima na plaži – ali ne razumijem zašto me baš toliko gledaju. No, uvijek je to s osmijehom pa mi ne smeta.

Jesam mala, ali sam prava čuvarica doma i naše obitelji. Viču me ponekad da sam glasna, ali smatram da je to dio mog posla. Pa ne mogu mačke tek tako šetati po taraci. To je naš prostor i tu čuvam ja! Osim što čuvam, ja i pozdravljam, dočekujem, dobrodošli uvijek poželim svojim ukućanima i dragim obiteljskim prijateljima, a takvih ima puno. Volim kad je puna kuća.

A kad smo doma sami, e onda vam se volim sklupčati kod nogu nekoga od mojih ukućana ili ležati u svojom maloj posteljici. Motrim ja i tada! Opažam sve što se događa, ništa mi promaknuti ne može. Ali znam i ohanuti. To vam je pravi pasji život!

Pročitajte još

TURISTIČKI EXPERIENCI SVE POPULARNIJI Niša koju uz malo kreativnosti, a bez puno ulaganja, možete dobro iskoristiti

Ivana Mijić Vulinović

ODNOSI S JAVNOŠĆU U ONLINE OKRUŽENJU Nastupno predavanje Romane John

Dulist

STON ĆE ‘GLUMITI’ DUBROVNIK Snima se dokumentarno-igrani film ‘Kralj Tvrtko’

Dulist