Zanimljivosti

[ŠAPA TJEDNA] Busi: Mala sam, ali sam prava čuvarica doma i obitelji

Ja sam Busi, mješanka sam Mini Maltezera i Shih Tzua. Rođena sam 2015. godine u Splitu, ali sam vrlo rano preselila u Dubrovnik i zato sebe smatram Dubrovkinjom! Prava gospođa, reći će moji doma. A što ću, volim vam ja svoj komod. Imam ga puno u svome domu, paze me i brinu o meni. Obostrana je to ljubav! Rekli su mi da sam rano odvojena od majke pa da sam zato jako vezana za svoje vlasnike. Ja sam mali pas pa mi treba puno topline i pažnje. Toga mi u mojoj obitelji ne nedostaje.

Volim prirodu, volim šetnje, ma volim skitnju! Ne volim kad se nekamo ide bez mene. Volim more i kupanje, to već zna cijelo naše susjedstvo. Šale se da sam pravi ‘morski pas’ jer sam redovito na obližnjoj plaži. Kako sam mala, nažalost ne mogu dugo plivati pa su se moji dosjetili nabaviti mi dasku na kojoj obožavam plutati i s nje skakati. Vidim da je to zanimljivo mnogim kupačima na plaži – ali ne razumijem zašto me baš toliko gledaju. No, uvijek je to s osmijehom pa mi ne smeta.

Jesam mala, ali sam prava čuvarica doma i naše obitelji. Viču me ponekad da sam glasna, ali smatram da je to dio mog posla. Pa ne mogu mačke tek tako šetati po taraci. To je naš prostor i tu čuvam ja! Osim što čuvam, ja i pozdravljam, dočekujem, dobrodošli uvijek poželim svojim ukućanima i dragim obiteljskim prijateljima, a takvih ima puno. Volim kad je puna kuća.

A kad smo doma sami, e onda vam se volim sklupčati kod nogu nekoga od mojih ukućana ili ležati u svojom maloj posteljici. Motrim ja i tada! Opažam sve što se događa, ništa mi promaknuti ne može. Ali znam i ohanuti. To vam je pravi pasji život!

Pročitajte još

ŠAPA TJEDNA Bura the Dog!

Dulist

HUMANITARNA IZLOŽBA Slikarica Petra Farac u nedjelju izlaže svoje radove

Dulist

OD IGLE DO LOKOMOTIVE Prvi cavtatski Vintage bazaar bio je pun pogodak!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija