Grad

[SANDRA SAMBRAILO OTVORENO] Nadamo se da će ovo biti zadnje zlo koje nam stiže iz Grada

[SANDRA SAMBRAILO OTVORENO] Nadamo se da će ovo biti zadnje zlo koje nam stiže iz Grada

Kad mislis da ne mogu gore i podlije, shvatiš da mogu! Danas je opet inscenirana drama na Žarkovici – policija i mediji! Danima smo svi svjedoci aktivnostima kojima se bave zaposlenici gradskog projekta ‘zbrinjavanja’ pasa sa Žarkovice – OBILAŽENJE PROSTORA OKO AZILA I ISKOPAVANJE STARIH GROBOVA PASA! ZASTO!?! – dramatična je poruka Sandre Sambrailo na njenom  privatnom Facebook profilu. Tiče se informacije iz Grada Dubrovnika o pronalasku lešina pasa starih nekoliko mjeseci, koje su potom, istu noć, nestale.

Sambrailo nastavlja – o ovoj situaciji, ali i cjelokupnoj priči oko Žarkovice:

Umjesto da ih puste da počivaju u miru oni ih iskopavaju, unose njihove kosti u krug azila, a onda pozivaju policiju i medije da bi stvorili dojam da se u azilu odvijaju nezakonite radnje.

Nije nikad bila tajna da smo zakopavali uginule pse na nekoliko mjesta oko azila sve dok nam dr Širok nije učinio veliku uslugu i započeo odvoženje uginulih životinje.

Frankovićevi poslušnici su se zapetljali u vlastitim lažima od silne želje da zgaze Žarkovicu što prije (vjerujem da je svima poznato i zašto).

Zar itko normalan može povjerovati da su zaposlenici projekta koji svaki dan, vec 4 mjeseca, rade u azilu,tek sad otkrili kosti unutar azila gdje zive, igraju se, spavaju psi o kojima oni brinu??

Zamislite čuda!!!

Nitko ih dosada nije vidio!?!

Ni veterinarska inspekcija koja je u dva navrata obišla svaki kutak azila!

Nije ih vidjela policija!

Nisu ih vidjeli turisti!

Nisu ih vidjeli volonteri!

Nisu ih vidjeli udomitelji!

Nisu ih vidjeli posjetitelji!

Podmetanje, zlostavljanje, pozivanje na linč – eto o čemu se zapravo radi!

I danas su ispunili dnevnu dozu zla!

A, ja cu i danas doći na brdo!

Uliti cu frešku vodu, nahraniti, pomaziti ih, zagrliti ih kad zagrmi, podijeliti tablete umocene u zadnju konzervu, proći s njima utabame staze za šetnju i pokušat oprostit ovim ljudima za svo zlo koje su nam nanijeli.

Tara, Max, Doni, Bogiša… dva puta smo vas oplakali. Prvi put kad ste umrli, a drugi put danas kad su vaše kosti bezdušno iskopali i razbacali po vrećama za smeće.

Povivajte u miru!

Nadamo se da će ovo biti zadnje zlo koje nam stiže iz Grada!

 

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović